Ma 2021 február 28. Elemér napja van. Holnap Albin napja lesz.
Élő adásban omlott össze az MSZP-s

Élő adásban omlott össze az MSZP-s

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nem akar vért, de egy forradalom azért jól jönne.

A szemünk előtt válik egyre nyitottabb és őszintébb párttá az MSZP, ami nagyon jót tesz a politikai struktúrának, hiszen a diktatúra árnyékában nagy szükség van egy nyitott, őszinte pártra.

A múltkor Kunhalmi Ágnes elnökaspiráns tartott mélyre hatoló lelki feltárást a ]]>HírTV-ben]]>, most pedig Korózs Lajos adta ki magából minden frusztráltságát az ATV terapeutájának. A szocialisták IQ plus size politikusa töredelmesen bevallotta, hogy pártja annyira tehetetlen, hogy tétlenül kellett nézniük, ahogyan bezárják a Népszabadságot.

Tulajdonképpen egyáltalán nem tudnak mit kezdeni a Fidesszel, mert dübörög a kormánypropaganda, és Orbán Viktor verhetetlen. A parlamenti politizálásnak nincs is értelme, forradalomra volna szükség. Korózs szerint csak az utca segítségével lehet megdönteni Orbánt, ugyanakkor azt nem tudta megmondani, hogy miért nem használták ki az elmúlt hetek tüntetéshullámát. „Lehet, hogy már nem rám van szükség a politikában” – tépelődött keserűen.

Én ugyan nem emlékszem, hogy mikor mutatkozott Korózs Lajosra közéleti tömegigény, de egy ilyen interjú abszolút nagyszínpadért és országos turnéért kiált.

A videó ]]>ITT]]> látható, a nagy alakítást pedig 11:25-től lehet megtekinteni.

Szikszai Péter - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Életmód (1) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Mozaik (83) Történelem (14) Vetítő (37) Irodalmi kávéház (505) Mondom a magamét (5133) Sport (729) Jobbegyenes (1969) Gazdaság (657) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1454) Heti lámpás (252) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Egészség (50) Politika (1574) Rejtőzködő magyarország (171) Belföld (6) Tereb (140)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>