Ma 2022 október 05. Aurél napja van. Holnap Brúnó, Renáta napja lesz.
Elárulta végre Orbán tanácsadója, miként nyerhetett volna Dobrev a választásokon

Elárulta végre Orbán tanácsadója, miként nyerhetett volna Dobrev a választásokon

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Hegedűs Zsuzsa felrajzolta egy valódi diktátor portréját is. Ja, nem!

 

Hegedűs Zsuzsa, az a tanácsadó, miniszterelnöki megbízott, akivel Orbán Viktor 20 éve közeli munkatárs, hát nézzük meg, milyen amikor kifordul magából Hegedűs Zsuzsa.

Azt állítja egy interjúban a Soros-féle hadsereg egyik vezető médiumában, hogy leüvöltötte Orbán (vagyis egy diktátor) fejét, aki hallgatott, mint a csuka.

Azt is állítja, hogy olyan volt ez a kapcsolat, hogy közben ő SZFE tüntikézésre járt.

Olyan félelmetes továbbá a magyarok diktátora, hogy ez a Hegedűs homofóbtörvénynek nevezi a gyermekvédelmi törvényt.

De ez mind semmi. Még Orbán tanácsadója, megbízottja volt, amikor elárulta volna Dobrevnek (az Apró Antal unokának) a titkos receptet, amely győzelmet biztosított volna neki a választásokon, de annak – a Dobrevnek, a kommunista diktátor unokájának – nem volt rá ideje, hogy beszéljen erről vele. Most az interjúban végre kibökte: a titkos recept, hogy Dobrev nő!

Bátor erőlködés egy szociológustól, aki vagy képtelen értelmezni Orbán mondatait, vagy iszonyú sok pénzt (esetleg fenyegetést) kaphatott azért, hogy legyen miről írnia a Soros-féle hálózat katonáinak. (Gyengébbek kedvéért: Telex, Hvg, MagyarNarancs, Népszava, 24.hu...) Azt nem feltételezem, hogy csak néhány gyógyszerét hagyta el.

Üdvözlet, KJ

Borítókép: Hegedüs Zsuzsa (Fotó: MTI/ Czeglédi Zsolt)

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Tereb (142) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Sport (729) Heti lámpás (260) Mondom a magamét (6353) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (514) Mozaik (83) Autómánia (61) Politika (1581) Vetítő (30) Nagyvilág (1464) Szépségápolás (15) Belföld (8) Egészség (50) Gazdaság (667) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2434) Történelem (15) Kultúra (6) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>