Ma 2021 június 25. Vilmos napja van. Holnap János, Pál napja lesz.
20150325orban-viktor3.jpg

Soros tüntetői már Orbánt is fejbe lőnék

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Radikalizálódnak a Soros-egyetem mellett tüntetők

akik a közösségi oldalakon hergelik egymást és szítanak indulatot, vagy szólítanak fel agresszív cselekedetekre – ]]>szúrta ki a PestiSrácok.hu]]> a CEU melletti demonstrációkat hirdető események bejegyzései, hozzászólásai között.

A tanszabadságra hivatkozó, de valójában kormánybuktatáson dolgozó tüntetők között van, aki arra hívja fel a figyelmet, hogy “valahol el kell dördülnie egy fegyvernek egy tüntetésen”, hogy megállítsák az Orbán-kormányt, míg más Orbán Viktor fejbe lövésére keres bátor vállalkozót. Az ilyen hozzászólásoktól ezidáig nem határolódtak el a tüntetések szervezői.

Úgy tűnik a sorosista tüntetők számára minden eszköz megengedett, hogy céljaikat elérjék. Szerencsére azért itt szájkaratéról van szó, mivel a demonstrálók a parlament előtt pár rendőrtől is megijedtek, és Demszky Gábor, volt liberális főpolgármesternek kellett a seregeket a csatába vezetnie, ami azért jól mutatja, hogy elég rövid a harcosok kispadja.

Mindazonáltal a fenyegetéseket illik a megfelelő hatóságoknak komolyan venni, mivel a jogszabályokat nyíltan megszegő intézmény mellett demonstrálók könnyen lehet, hogy annyira begőzölnek, hogy végül maguk sem tudják majd mit cselekszenek. A helyzetért a legfőbb felelős a CEU vezetése, akik szabadon uszítanak és beszélnek valótlanságokat. Reméljük arra is marad energiájuk, hogy pár felheccelt hívüket megnyugtassák, és ha úgy alakul Bécsbe is magukkal vigyék.

]]>http://honatya.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Történelem (14) Mozi világ (440) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Egészség (50) Mondom a magamét (5390) Nagyvilág (1456) Tv fotel (65) Belföld (6) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Politika (1578) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (138) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (657) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (504) Szépségápolás (15) Heti lámpás (255) Jobbegyenes (2055) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>