Ma 2024 július 21. Dániel, Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
Egymásra találtak

Egymásra találtak

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Színes pályafutás Lukácsi Kataliné.

A politikának is megvannak a maguk kétségbeejtő figurái. Itt van például Lukácsi Katalin, akinek közéleti megnyilvánulásait azóta figyelem, hogy pár éve saját aktképével tisztelgett a holokauszt áldozatai előtt. (Akcióját a hitközség sem tudta hová tenni.) A pártok közt tekergő delnő a minap újabb fotóval lepte meg követőit. Ezúttal nem vetkőzött, csupán a hervadhatatlan Bokros Lajos karjaiból nézett reánk idvezülten: „Spontán találkozó egy nem akármilyen pénzügyi szakemberrel” – írta a fénykép fölé. (Bizony, nem akármilyen. A hajdani pénzügyi inkvizítor emlékezetes csomagjával szerezte meg a köz utálatát még a pufajkás Horn minisztereként.)

Színes pályafutás Lukácsi Kataliné. 2017-ig a KDNP-ben politizált, majd az ámokfutó Márki-Zay Péter felekezetében kavart, a 2022-es zakó után pedig a füves-füttyös-tarhálós Juhász Péter csapatához igazolt, sőt állítólag képviselőjelöltként indul Budapest V. kerületében. Ez annyiban érdekes, merthogy hősnőnk 2016-ban még ugyanennek a Juhásznak a háza előtt demonstrált, nekiszegezvén a zord kérdést: aztán miből lett ez az ingatlan, he? (Elmondása szerint azért csatlakozott Juhász nyájához, mert olyan notabilitások biztosították támogatásukról, mint például a körzetben lakó Lendvai Ildikó.) Most meg összefutott a politikai elfekvőből levegőzni kiruccanó Bokrossal. Megjegyzem, Lajos is jó figura, képtelenség haragudni rá, harsány színt visz ebbe a mai civakodó, rút világba, előrehaladott szellemi petyhüdése dacára van benne valami utolérhetetlen, tenyérbe mászó sárm. Talán mert lényeglátó. Jó múltkor egyik közösségi beszédét azzal kezdte: „Tudom, hogy sokan utálnak.” (Nagy tapsot kapott.)

Pilhál György - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Autómánia (61) Történelem (18) Irodalmi kávéház (537) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1582) Tereb (146) Nézőpont (1) Egészség (50) Heti lámpás (322) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1310) Mozi világ (440) Belföld (11) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2825) Mondom a magamét (7725) Kultúra (9) Tv fotel (65) Mozaik (83) Gazdaság (713) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>