Ma 2024 június 23. Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
Dobrev projekt?

Dobrev projekt?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ő a libbal reménysége?

Dobrev Klára, az Altus Zrt. vezérigazgatója bepereli Lázár Jánost. Ez alapvetően ügyvédi kérdés, ha ez a heppje, hát hajrá. De miért jelent meg Gyurcsány felesége újra a magyar politikában? Mit akar? Ő a libbal reménysége?

Demokratikus Koalíció. Rövidítve DK. Önök hogyan rövidítenék Dobrev Klára nevét? A Kedves Olvasók kitalálhatják, ha alkudni kell, és Feri már nem eladható, mi jöhet? Esetleg egy új „projekt”? DK.

Botka László szocialista elnök bejelentette, Gyurcsány Ferenc „persona non grata”, azaz őt nem veszik fel a „demokratikus ellenzék” pártlistájára. Képviselői állást kaphat, de úgy se jár be, tehát nem egy nagy ügy.

De Gyurcsány pártja kell! Debrecenben időközi választások voltak vasárnap, ahol a Magyar Szocialista Párt nem túl látványosan szerepelt. A DK 9,4 százalékot kapott, az MSZP 5-öt. A Fidesz 58 százalékkal nyert.

Mit lehet ilyenkor csinálni?

Alkudni kell!
Új projekt kell!

Hogyan legyen „egységes libbal lista”? Gyurcsányt ki kell hagyni, de ennek ára van. Ezt az árat meg kell fizetni. De hogyan legyen Gyurcsány ott a listán, ha mégsincs rajta?

Ki teremtette meg Gyurcsányt?

Honnan a pénz, és a lehetőség a pénzre? Az Apró család vagyonszerzésének tisztességében én egészen biztos vagyok. Gyurcsány beházasodásának körülményei végképp minden kényes kérdést kiállnak.

A Demokratikus Koalíció megteremtése egy hosszú projekt volt. Kellett hozzá üzletelni. Az MSZP-t gyengíteni és egy új kifizetési lehetőséget teremteni. Aztán meg megint össze kell állni, mert, hát így megy az üzlet.

Dobrev Klára egy nagyszerű, csinos asszony! A legjobbakat tudom csak kívánni neki.

Akkor legyen ő. Legyen ő az új, a kristálytiszta, hiteles DK! Építsük fel őt. Miniszterelnök-jelölt? Botka bukik?

Ő lesz tényleg Orbán Viktor kihívója?

Aki összefogja a libbaloldalt?

S ha nyer, mi lesz? Az Altus Zrt. privatizálja Magyarországot?
Fotó: oregharcos.blog.hu

Máté T. Gyula

]]>http://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (319) Tv fotel (65) Sport (729) Flag gondolja (36) Történelem (18) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (537) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Mondom a magamét (7667) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2818) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Kultúra (9) Mozaik (83) Vetítő (30) Nagyvilág (1310) Gazdaság (711) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>