Ma 2022 szeptember 25. Eufrozina, Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.
Magyarellenes uszítás a Corvinus diplomaosztóján

Magyarellenes uszítás a Corvinus diplomaosztóján

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)

Jaksity a kommunista időket idéző agitprop beszédet mondott az egyetem politikailag "független" ünnepségén. Szerinte Magyarország beteg a szó minden értelmében.

Ma a legnagyobb balliberális sztárt Jaksity Györgynek hívják. Hogy az ország négyötöde eddig nem ismerte, az mindössze annak köszönhető, hogy nagy nyilvánosság előtt még nem követett el akkora bűnt a magyar nemzet ellen, hogy a 444.hu, a hvg.hu, a telex.hu, a nepszava.hu és a soros hálózat minden más katonája piedesztára emelje. Most a sötétségből a napvilágra lépett, és már sütkérezik a Setét Nagyúr kegyeit kiszolgáló médiumokban.

A történet. Valaki meghívta a Corvinus Egyetem diplomaosztójára ezt a ballib katonát, hogy beszédet mondjon a frissen diplomázottaknak. Jaksity, jó tisztként felmondta a Soros-féle hadsereg nemzetellenes médiájának nyomulását élőben. Többek között azt hazudta a frissen diplomázott egyetemistáknak ez a Jaksity, - hogy nincs az ország nagy része számára hozzáférhető szabad sajtó (ez vélhetően a külföldnek szólt, mert szinte kizárt, hogy ezt Magyarországon bárki is elhinné), - hogy elakadt a hatalmi ágak szétválasztása (bármit is gondolt erről, ez tényekkel általános iskolai szinten cáfolható - pl. Alkotmány), - hogy ész nélkül próbáljuk növelni a születések számát (vélhetően a Magyarországról már több országban is másolt családtámogatási rendszert kifogásolja, vagyis ez is nettó hazugság)...

Miután a fenti hazudozáshoz hasonókat számosan összehordott, beszédét azzal zárta, hogy "Hazug, erkölcstelen, romlott és elvtelen hordószónokok igézetében nem lehet és nem is szabad élni, mert az olyan, mint a mocsárban egyre mélyebbre csábító lidérc." Talán ez volt az egyetlen értelmes mondata, amivel egyezni lehet, ha nevesítjük. Imígyen: hazug, erkölcstelen és elvtelen Jaksity-féle liberálmarxisták igézetében nem lehet és nem is szabad élni, mert az olyan, mint a mocsárba egyre mélyebbre csábító lidérc.

De ezzel nincs vége! Mert kérdéseket kell feltenni annak, aki meghívta ezt a szónokot, aki szerint Magyarország(!) beteg, vagy a Corvinus rektorának (Takáts Előd).

Mondjuk ezeket:

- Ki hívta meg beszédet mondani a diplomaosztón?

- Ha már meghívta, elbeszélgetett-e vele, hogy mit mond majd? - Felhívta-e a figyelmét arra, hogy lehetőség szerint ne vagy csak keveset hazudjon?

- A beszédről mi a véleménye, egyezik-e az ott elhangozttakkal?

- Beilleszkednek-e a beszédben elhangzottak abba a politikai/gazdasági attitűdbe, amelyet a Corvinus Egyetem képvisel?

- Egyezik-e az egyetem hivatalos álláspontja mondjuk azzal, hogy kleptokráciaként, vagy beteg demokráciaként jellemzi az előadó Magyarországot?

- Egyezik-e a Corvinus Egyetem álláspontja azzal, hogy Magyarország a szó minden értelmében beteg?

- Ha igen, a Corvinusra is érvényes-e ez? (Ha része Magyarországnak, akkor minden bizonnyal...)

- Az is beteg-e, aki (a nyilvánvalóan önmaga szerint is beteg, hisz ő is Magyarország része, ahogy vállalkozása is) Jaksityot meghívta agitációs propaganda szónoknak erre a jaksityosra züllesztett ünnepélyes pillanatra? - Arra gondolt-e az invitáló, hogy Magyarország kétharmadát képviselő, a Jaksity-féle liberálmarxista demagógiát csípőből cáfoló szónokot is meghívjon, ezzel biztosítva a végzős diákok kiegyensúlyozott véleményalkotásának lehetőségét?

- A politikai propaganda mellett volt-e a ballib katonatiszt meghívásának más célja is?

Végül. Meghívnak-e jövőre egy olyan konzervatív szónokot, aki lerántja a leplet a Soros-féle bagázsról, az oktatási intézményekbe beszivárgott gender- és LMBTQ-lobbiról, aki méltó helyére teszi a liberálmarxista szónokok hazugságait és igazat szól Magyarországról, a demokráciáról, az itt élő családokról és támogatásukról, valamint gazdasága perspektívájáról.

U.i. Hátha valakit érdekel: Ez az a Jaksity, aki a Lupis-féle bróker botrányban edződött, akinek a nevét ballib lapok, mint titkos SZDSZ-hez közeli kormányfő-jelöltet lebegtették meg 2009-ben, de a befutó akkor Bajnai Gordon lett.

U.u.i. A Corvinus Egyetem rektora, Takáts Előd a CEU-n szerezte mesterdiplomáját és a Gyurcsány-kormány ideje alatt, amikor nagy szükség volt arra, hogy valakik eladósítsák az országot, az IMF-nél (Nemzetközi Valutaalap) dolgozott. Ez juthat eszünkbe akkor, amikor a Corvinus és a meghívott előadók (tanárok?) "függetlenségéről" gondolkodunk.

Üdvözlet, KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Mozaik (83) Sport (729) Tereb (142) Történelem (15) Egészség (50) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Mondom a magamét (6330) Irodalmi kávéház (513) Belföld (8) Jobbegyenes (2424) Flag gondolja (33) Gazdaság (667) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1581) Vetítő (30) Heti lámpás (260) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Nagyvilág (1464) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>