Ma 2022 június 27. László napja van. Holnap Levente, Irén napja lesz.
…de félünk! És megkeressük a felelősöket!

…de félünk! És megkeressük a felelősöket!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Akik nem félnek, azok nem normálisak.

A normális emberek félnek. A normális emberek féltik a családjukat, a gyerekeiket, a szüleiket, a testvéreiket, a barátaikat. A normalitás jele ugyanis, hogy amennyiben van családunk, gyermekünk, számunkra az az elsődleges, hogy ők biztonságban legyenek. Akik nem félnek, azok nem normálisak.

Minden ellenkező híreszteléssel szemben, van felelőse annak, hogy félnünk kell. És ez a felelősség minden nappal, minden terrortámadással, minden saria-gyilkossággal, minden nemi erőszakkal nagyobb lesz. Azt akarják ugyanis, hogy adjuk fel természetes életösztöneinket, szokjuk meg, hogy naponta megölnek közülünk valakiket, azt akarják, hogy eszünkbe se jusson védekezni.

Itt az ideje, hogy elkezdjünk azon gondolkozni, hogy kik a felelősök ezért és milyen büntetést érdemelnek. Mert ezt nem úszhatják már meg.

Angliában gyerekeket, fiatal lányokat gyilkoltak meg. Világos üzenet ez, csak a liberálisok buták hozzá, hogy megértsék. Ez nem csak szimpla tömeggyilkosság volt, ez üzenet az európai férfiaknak, hogy mennyire lenézik és megvetik őket a muszlim férfiak. Hiszen nem tudják megvédeni a gyermekeiket és az asszonyaikat, miért érdemelnének tiszteletet? Szerintük az áldozatoknak egyébként is otthon lett volna a helyük, miféle férfiak azok, akik elengedik az asszonyaikat és a lányaikat ilyen tisztátalan, istentelen helyekre? Ez a tömeggyilkosság egy üzenet is, amelyet mi normálisak már értünk és amit a liberálisok sosem fognak megérteni. Persze, hogy nem, hiszen közöttük sem nők, sem férfiak nincsenek, mert ahhoz is gyávák, hogy férfiak és nők legyenek. Mindkettőhöz bátorság kell és bizalom, nő akkor vagy, ha vállalod az anyaságot, férfi akkor vagy, ha ennek megteremted a feltételeit és kész vagy megvédeni a nőket és a gyerekeket. És minden veled egyszokású ember családját. Mi normálisak, nők és férfiak együtt létezünk és együtt is harcolunk, ha kel. Azért, hogy túléljünk.

A liberálisok mindent, tényleg mindent megtettek és megtesznek azért, hogy ne tudjuk megvédeni magunkat és a gyermekeinket. Meddig tűrjük el ezt?

Ha az állam nem véd meg bennünket, át kell alakítani az államot. Ha a jelenlegi törvények nem elégségesek, hogy megvédjük magunkat, akkor jobb törvények kellenek. Ha a gyilkosoknak nyíltan vállalt pártolói vannak az állampolgáraink között, akkor olyan törvényeket kell hozni, amelyek szankcionálják az ilyen viselkedést és lehetetlenné teszik az újbóli elkövetést.

De a jelenlegi törvényeink szerintem alapvetően elégségesek. Ismerjük a hazaárulás, a hűtlenség, az ellenség támogatása, a kémkedés, az összeesküvés fogalmait. Akik a muszlimok magyarországi betelepítését pártolják, mindegyik bűncselekményt elkövetik. Mint ahogy minden európai liberális elköveti ezeket a saját nemzete ellen és elköveti háborús és emberiesség elleni bűnként minden más európai nemzet ellen is.

Ráadásul a terror fokozódása oda fog vezetni, hogy az emberek elveszítik bizalmukat a kormányaikban és maguk fognak védekezni, vagy az állam erősödik meg annyira, hogy amerikai mintára elkezdi majd korlátozni azokat az alapvető jogokat, amelyeket olyan nehezen vívtunk ki magunknak itt Közép-Európában.

A mi törvényeinket nem tisztelő, azokat betartani sosem akaró emberek tömeges betelepítése Európába háborús bűn, amiért csak tegnap 22 ember, gyermekek fizetettek az életükkel. És azok, akik lehetővé tették a gyilkosoknak, hogy öljenek, ma is odaülnek a safespace-jükben a számítógép elé, és úgy tesznek majd, mintha érzelmeik lennének és ezt a tömeggyilkosságot is arra fogják felhasználni, hogy a gyilkosok számára toleranciát és szabadságot követelő eszméiket terjesszék.

Ki kell mondanunk végre, hogy a migráció támogatói közveszélyes, elmebeteg gyilkosok, akik hatalmat és elképesztő erőforrásokat szereztek Európában is és tevékenységük sok millió ártatlan ember halálához fog vezetni.

Akár ők győznek, akár mi.

Jogunk van félni és jogunk van megvédeni magunkat. Aki ezt kétségbe vonja, az csak egy dologban különbözik a gyilkosoktól: Gyávább, mert mással végezteti el a véres munkát.

]]>http://kiettemeg.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Vetítő (30) Tereb (141) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (6144) Gazdaság (665) Autómánia (61) Nagyvilág (1465) Életmód (1) Belföld (7) Irodalmi kávéház (513) Történelem (15) Heti lámpás (259) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Gasztronómia (539) Politika (1581) Sport (729) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2340) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>