Ma 2024 április 13. Ida napja van. Holnap Tibor napja lesz.
Cseh Katalin válasza a klubrádiós gyalázási ügyben

Cseh Katalin válasza a klubrádiós gyalázási ügyben

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Elképesztő!

A Soros-pénzekből működő Klubrádió vezetője, Arató András prostituáltnak nevezte a hétvégén lemondott Novák Katalint és Varga Juditot, majd sunyi módon átírták a gyalázó cikk címet. Az Origo az ügyben megkereste Cseh Katalint, a Momentum európai parlamenti képviselőjét.

 

A Soros-pénzekből működő Klubrádió vezetője, Arató András ]]>prostituáltnak nevezte a hétvégén lemondott Novák Katalint és Varga Juditot,]]> majd sunyi módon átírták a gyalázó cikk címet. 

Évtizedek óta nem volt ilyen mértékű gyalázkodás, ami természetesen óriási felháborodást váltott ki, de Arató Andrásban fel sem merült a gondolat, hogy lemondjon a rádió vezetői székéről, a baloldal pedig továbbra is mélyen hallgat az ügyről.

A baloldali Arató András nyomdafestéket nem tűrő módon gyalázott két nőt, akik nem mellesleg emberek és családanyák is, ráadásul évekig dolgoztak a hazájukért, komoly eredményeket letéve arra a bizonyos asztalra.

Nevetségesen védekezik

Arató időközben a hvg.hu-nak elismerte, hogy eredetileg valóban a Kurvák cseréje címet adta az írásának. Szavai szerint bár a megjelenés előtt megváltoztatta a címet, az „valamiért” mégis a Kurvák cseréje elnevezéssel került ki. Arról is beszámolt, hogy a Facebook-oldalán megosztotta az publicisztikát (amely akkor már a Bútorok cseréje címet viselte), ám idővel mégis eltávolította. 

 

A Klubrádió közösségi oldalán jelenleg is fellelhető az írás, amely alá azonban sorjáznak a dühös kommentek.

A bírálók között megtalálható Antoni Rita, a Nőkért Egyesület alapítója is. Az ismert nőjogi aktivista a következőképpen szúrt oda Aratóéknak: 

Egy biztos: bárhogyan is próbálja mosdatni magát az elnök-vezérigazgató, az eredeti címet ő találta ki, nincs mentség arra, hogy az eredeti szándéka szerint is ezzel a gyalázatos címmel akarta megjelentetni az írását.

Megkerestük az ügyben Cseh Katalint

Az Origo az ügyben megkereste Cseh Katalint, a Momentum európai parlamenti képviselőjét, és az alábbi kérdéseket tettük fel neki.

  • Hogyan értékeli azt, hogy Arató András: Kurvák cseréje címmel írt publicisztikát Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról vasárnap a Klubrádió honlapján? 
  • Elfogadható-e, hogy Arató András és a Klubrádió nem vállalja a felelősséget?
  • Le kellene-e mondania Arató Andrásnak?

Cikkünk megjelenéséig nem kaptunk választ, amint ez változik, írásunkat azonnal frissítjük a képviselő asszony válaszával!

]]>www.origo.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2786) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (7) Sport (729) Belföld (10) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7536) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Történelem (18) Életmód (1) Mozaik (83) Politika (1582) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (312) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Nagyvilág (1310) Gazdaság (704) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (537)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>