Ma 2024 július 25. Kristóf, Jakab napja van. Holnap Anna, Anikó napja lesz.
Civilnek hazudta magát a pedagógustüntetésen, íme az igazság

Civilnek hazudta magát a pedagógustüntetésen, íme az igazság

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Lehullt a lepel a szombati, Kossuth téri demonstráción felszólaló, a magyar oktatási rendszert keményen szapuló, magát a pártpolitikától mentes, civil tiltakozónak mondó kamasz fiú valódi énjéről.

A ]]>lokal.hu]]> portál megírta, hogy Dávid Gyula Mártonnak igenis bőven van köze párthoz, jelesül az MSZP-hez, tekintettel arra, hogy édesapja, az a Dávid Gyula, aki 2002-2006-ban nemcsak hogy a szocialisták országgyűlési képviselője volt - országos listás mandátummal a birtokában - hanem a frakcióvezető-helyettesi posztot is betöltötte. Tagja volt az ún. Mécs-bizottságnak is, amely amolyan "sok hűhó, semmiért" jellegű szervezet volt, hiszen a rendszerváltás utáni kormánytagok állambiztonsági múltját vizsgáló bizottságként egyetlen kézzelfogható eredményt sem tudott - vagy nem is akart - felmutatni.
 
 
A nem éppen kormánypártiságáról híres Magyar Narancs szerint ráadásul az említett Dávid apuka a most éppen a szocik Baranya-megyei elnökeként tevékenykedő, az egykori Jókai utcai pártszékházat már megszerző balos oligarcha, Puch László bizalmi embere és legalábbis gyanús, hogy az egykori pártpénztárnokkal való kapcsolatával egyidejűleg kezdte meg komoly vagyonának felhalmozását is.
 
Természetesen egy kis jóindulattal akár még az is feltételezhető lenne a 17 esztendős fiúról, hogy felszólalását netán valóban a jobbítás szándéka ihlette, ám a ]]>lokal.hu]]> azt is kiderítette, hogy a Klebelsberg Intézményfenntartó Központot szidalmazó Dávid Gyula Márton a Baptista Szeretetszolgálat által működtetett  Kőrösi Csoma Sándor kéttannyelvű gimnázium diákja, vagyis túl sok tapasztalata nemigen lehet a magyar állami oktatási rendszerrel kapcsolatban.
 
Juhász Attila

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7731) Történelem (18) Vetítő (30) Tv fotel (65) Gazdaság (713) Heti lámpás (322) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2825) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Politika (1582) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Tereb (146) Belföld (11) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (9) Mozi világ (440) Mozaik (83) Sport (729) Életmód (1) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>