Ma 2024 június 17. Laura, Alida napja van. Holnap Arnold, Levente napja lesz.
efe6960e1c01eab65f3abb89945c13c1.png

Bencsik András: Nyilasok, pufajkások

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ön szerint a három eszközből melyik okozza a legtöbb halálos balesetet: atomerőmű, autó, gyufa. Egyetért-e azzal, hogy a háromból a legveszélyesebbet be kellene tiltani? Igen? Akkor a gyufát betiltjuk.

Az okozza a legtöbb halálos balesetet. A második helyen az autó áll. Az atomerőművek okozta balesetekbe kevesebben haltak bele, mint ahányan a saját úszómedencéjükbe fulladtak…

Az értékrend és stratégia megalkotására képtelen balliberális tábor a választási kampányban egyre elszántabban műveli az ellenfél szavainak kiforgatását, félremagyarázását, majd e félremagyarázás elleni agresszív demagógia alkalmazását. Mivel a balliberális média megdöbbentő egyöntetűséggel fújja ugyanazt a nótát, a hangorkán rövid időre olyanokat is elbizonytalanít, akik amúgy nem hisznek neki.

Hazaárulás! – üvölti az éterbe az őszödi Böszme a paksi atomerőmű bővítésére aláírt dokumentumot. Ezt aztán visszhangozza a ballib média reggeltől estig. Holott pontosan tudják, hogy a modern civilizáció jelenlegi fejlettségi fokán az atomerőműnek nincs alternatívája. Abból, hogy a második világháború után a német közgondolkodás a tudatos öntagadó idiotizmus állapotába került, melynek köszönhetően büszkén jelenti be, hogy Németország bezárja összes atomerőművét, nem következik, hogy jó döntést hozott.

Oroszországnak kell az európai jelenlét, Magyarországnak kell az áram. Mellesleg ha a németek betartják őrült ígéretüket és tényleg bezárnak minden atomerőművet, úgy körülbelül akkor lesz Nyugat-Európában iszonyú áramkereslet, ami majd jól fölveri az áram árát, amikor az újabb paksi blokkok beindulnak. Lehet számolgatni, hogy ebből mi következik. Higgadtan.

Hasonló hisztériát generálnak a náci megszállás emlékműve kapcsán is. Az ember már sejti, hogy az emlékmű felavatását követően valami rettenetes hecckampány fog elkezdődni, talán a rongálástól sem riadnak vissza. Antiszemitizmusról, holokauszt-relativizálásról üvöltöznek, ami ellen aztán nemzetközi tiltakozás formálódik. Ez a tipikus fél­re­be­széd.

Vajon a mohi csata vagy a mohácsi vész emlékműve ellen miért nem tiltakozott a Mazsihisz? Pedig azok is egy-egy megszállásnak állítanak emléket. Mohi puszta kopjafái miért nem váltottak ki nemzetközi vihart? Szulejmán szultán szigetvári emlékműve miért nem verte ki a biztosítékot? Miért szabad a tatár- és törökdúlásra emlékezni és miért nem a német megszállásra?

A kérdés nem pontos, helyesen így kell föltenni: miért nem magyarázzák félre a tatár és török megszállások emlékművét és miért teszik ezt a német megszálláséval? A válasz nyilvánvaló: a balliberális oldal csak arra ugrik, amiből politikai hasznot remél. Úgy tűnik, attól félnek, hogy az általuk máig érvényben tartott vád ereje gyengülne, mely szerint a magyar bűnös nemzet, ha a közgondolkodásba be lehetne építeni a vitathatatlan történelmi tényt, hogy 1944. március 19-én Magyarország elveszítette függetlenségét, mert megszállta a német hadigépezet. A szuverenitást csak 1990-ben szereztük vissza.

Ahogy nem a nemzet egésze, hanem a kollaboránsok felelősek a német megszállás idején elkövetett törvénytelenségekért, ugyanúgy abszurd volna az 1956-os felkelés leverését is a nemzet egészén számon kérni. Kollaboránsok – nyilasok, pufajkások – mindig is voltak, a nemzet egésze azonban az egyiket éppen úgy elszenvedte, mint a másikat. Nem történelmi vita zajlik itt, hanem választási háború. A józan ész áll szemben a hazugság gépezetével.

Bencsik András - demokrata.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Kultúra (9) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Sport (729) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (11) Életmód (1) Mozaik (83) Autómánia (61) Jobbegyenes (2815) Irodalmi kávéház (537) Nagyvilág (1310) Történelem (18) Gazdaság (711) Mondom a magamét (7657) Mozi világ (440) Politika (1582) Egészség (50) Nézőpont (1) Tereb (146) Flag gondolja (36) Heti lámpás (319)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>