Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Bencsik András: Embertelen Ellenforradalom

Bencsik András: Embertelen Ellenforradalom

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A vén Soros, mint egy Antikrisztus egyre agresszívabban küzd.

Mindegy, ki volt, mi derül ki róla, a lényeg, hogy NE ÉLJ HOLLANDIÁBAN! Ez történt ugyanis lapzártakor: három ember meghalt és többen megsérültek Utrechtben, miután egy ismeretlen tettes tüzet nyitott egy villamoson hétfő délelőtt háromnegyed 11 körül a belváros közelében található Október 24. téren. A rendőrség szerint terrortámadás történhetett, ami így elsőre hihetetlen éleslátásról tanúskodik, mert hát mégis, mi a fene lehetett volna, ha nem az?

Előtte volt az új-zélandi lövöldözés, ahol egy 28 éves ausztrál férfi, Brenton Tarrant ötven muszlimot mészárolt le, de előbb egy többoldalas kiáltványban azt írta, hogy terrortámadásról van (lesz) szó. Volt egy társa is, aki egy másik muszlim mecsetnél lövöldözött, de az elmenekült. Ami most következik, az ha nem is világpremier, a hazai nyilvánosságban erős nóvum: a 350 ezres Christchurchben – annyi mint Krisztusegyháza – két muszlim mecset is van. Közülük az egyik bázisként szolgált az al-Kaida jemeni szárnya számára, amely a Charlie Hebdo elleni merényletet is megszervezte. Ezt Gazdag István írta meg a mai lapszámban, további részletekért majd tessenek oda lapozni.

Az első mondatot ezért célszerű volna kiegészíteni: NE ÉLJ ÚJ-ZÉLANDON SE! Sőt talán célszerű volna kiegészíteni ezzel az általános érvényű jó tanáccsal: NE ÉLJ SEHOL, AHOL MECSETEK VANNAK! A tanácsot nyilván érdemes finomítani: ne utazz villamoson, ha a városodban vannak mecsetek, ne közlekedj az utcán, ne járj kávézókba, lehetőleg templomba se, és így tovább. Lehetne folytatni, de nem érdemes. Tudjuk, miről van szó. A kultúrák keveredése nem jött össze. A keresztény–muszlim megbékélés ott tart, mint Zrínyi Miklós és Szulejmán idejében.

A birodalomépítő rögeszme, amely úgy látja sátáni célját elérni, hogy rászabadítja a minden ízében a keresztény kultúrkörbe ágyazódó, bár ezt fokról fokra elfelejtő és a neoliberális önzés vírusától megfertőződött, ezért egyre inkább meddő Európára a harmadik világ muszlim tömegeit, arra számítván, hogy a keveredés káoszából egy új embertípus, a birodalmi alattvaló fejlődik ki, egyre nyilvánvalóbban élet- és működésképtelen.

A vén Soros, mint egy Antikrisztus egyre agresszívabban küzd a rémálom megvalósításért, hiszen az ideje lejáróban van, és ki tudja, ha majd magával sodorja a végzet, az utódok mennyire lesznek következetesek a XXI. századi Embertelen Ellenforradalom végrehajtásában. Lehullanak az álarcok, az európai parlamenti választás tétje egyre nyilvánvalóbb. Okos nemzetek jóindulatú és intelligens szövetsége legyen, vagy a Negyedik Birodalom? Mert ne legyenek illúzióink: igen, pontosan erről van szó.

Március tizenötödikén a budapesti Nemzeti Múzeum előtt a lengyel és a magyar miniszterelnök negyven plusz tíz, vagyis ötvenmillió ember nevében tett hitet a szabadság, a nemzeti függetlenség, a keresztény értékrend és a testvéri összefogás mellett. Márpedig ha erről van szó, és e két nemzet összetart, akkor minimum duplán számítanak. Ezt az erőt már a birodalmi lépegetőknek is tisztelniük kell.

Ráadásul nem vagyunk egyedül. Velünk vannak a németek (bár csak kevesen merik bevallani), az osztrákok, az olaszok, a csehek, a szlovákok, függetlenül attól, hogy egy szőke hölgy lesz-e az elnökük, a szerbek, a románok is talán, és még ki tudja, hány millió ember a széles Európában. „Szabad ember csak az lehet, aki egy szabad nemzet fia, és nem egy birodalom alattvalója.” Így van. 

Bencsik András -]]> www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (11) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (322) Mondom a magamét (7708) Tereb (146) Politika (1582) Vetítő (30) Életmód (1) Sport (729) Történelem (18) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Gazdaság (713) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2823) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1310) Kultúra (9) Irodalmi kávéház (537) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>