Ma 2024 július 14. Örs, Stella napja van. Holnap Henrik, Roland napja lesz.
Bencsik András: A hülyék csak hülyék maradnak

Bencsik András: A hülyék csak hülyék maradnak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Azért olyan nagy a pofájuk…

A Baranyi Krisztina vezette ferencvárosi önkormányzat megváltoztatta hivatalos Facebook-oldalának fejlécét, és egy olyan videót töltött fel, amelyen az Operatív Törzs közismert három pulpitusa mögül az önkormányzat tagjainak feje ugrál fel és le.

Feltehetően azt akarta ezzel kifejezni a polgármester asszony, hogy ő és csapata, ellentétben az Operatív Törzs unalmas tagjaival, fürge, ugribugri idióták. Azaz hülyék. Szegény ferencvárosi nép…

Ennél kissé messzebb ment a hangzatos nevet viselő, de talán éppen ezért olyan ádáz Szarvas Koppány Ben­degúz, aki szintén unja már a járvány elleni küzdelmet. A türelmetlenség nála eléggé durván fogalmazódott meg: „Járványkezelés Fidesz-módra. Nehéz erre szalonképesen reagálni, inkább csak úgy fogalmazok: megdolgoznak a fiúk a lámpavasért…”

A korábban a DK-ból a Momentumhoz csatlakozott Lenin-fiú azon akadt ki, hogy a kórházakból azon betegeket, akik állapotában ez nem okoz súlyos gondot, haza kell vinni, hogy ágyak szabadulhassanak fel a járvány esetleges robbanásszerű elterjedésére. Mivel a kedves mamát is haza kellett fuvarozni, Szarvas elvtárs feldühödött. A betegek egy részének hazaküldése valóban nem jó dolog, de még mindig jobb némi kényelmetlenség és aggodalom, mint emberek százainak nem kívánt halála. Ez a momentán momentumos bolsevik idióta azonban megértés helyett inkább akasztana, méghozzá lincselés formájában: lámpavasra, mint szellemi elődei, a Szamuely-féle gyilkosok.

És akkor vessünk egy pillantást egy másik primitív baromra. Ennek nem tetszik a magyar kormány döntése, amely ingyenessé tette a parkolást az ország egész területén annak érdekében, hogy az emberek inkább a saját és biztonságos járműveikkel közlekedjenek, és ne a tömegközlekedéssel. Ez sem örvendetes döntés, mert megnőhet a nagyvárosok forgalma (nem nőtt meg!), de lényegesen csökken ezáltal a fertőzésveszély.

A DK-s Szabó Zoltánból azonnal kirobban az állat, amikor nehezen talált parkolót. Ekképpen: „Hát baszódjál meg magyar kormány, S külön Óegygé. Kora délután negyedóra hosszat nem találtam parkolóhelyet a Dob utcában…”

Elnézést kérek a Tisztelt Olvasótól a trágárságért, és még inkább a helyesírási hibáért, de a szöveg így hiteles. Negyedóráig nem talált szabad parkolót az istenadta a zsúfolt Dob utcában, ahol általában soha nincsen szabad parkoló. Nyilatkozatát egy közösségi portálon tette nyilvánossá, hadd műve­lőd­jenek az emberek.

Szabó ugyanis korábban a Művelődési és Közoktatási Minisztérium po­litikai államtitkára volt még az MSZP tagjaként. 1998 és 2002 között a budapesti VII. kerület polgármestere. Most a Gyurcsány-párt budapesti erős embere, ezért kapott is Karácsony Gergelytől egy jól fizető állást: a Fővárosi Csatornázási Művek felügyelőbizottságának tagja lett.

A kommunisták mindenhez értenek, vagy legalábbis ezt gondolják. Azért olyan nagy a pofájuk…

Elnézést kérek a stílusért, de ezek nem érdemelnek mást. Miközben a magyar kormány elképesztő erőfeszítéseket tesz, hogy féken tartsa a járványt, minek következtében a magyarországi halálozási arány az egyik legjobb az egész világon, és miközben az egészségügyben orvosok, ápolók, mentősök és mindenki más erejét megfeszítve dolgozik azon, hogy minél többen túléljük ezt a járványt, és aztán újraindíthassuk az életet, a gazdaságot, újra széppé és lakályossá tegyük Magyarországot, ezek a szörnyetegek egyre hevesebben gyűlölködnek.

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Nagyvilág (1310) Mondom a magamét (7710) Történelem (18) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Mozaik (83) Sport (729) Flag gondolja (36) Heti lámpás (322) Autómánia (61) Nézőpont (1) Belföld (11) Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2824) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Tereb (146) Kultúra (9) Politika (1582) Életmód (1) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (713) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>