Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Beletörölték a cipőjüket a hatóságok egy idős házaspárba

Beletörölték a cipőjüket a hatóságok egy idős házaspárba

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hat migráns érkezése felforgatta egy nyugdíjasok életét

A német migrációs történés-folyam egyik legújabb fejezete a Baden Württemberg tartományban lévő Neckartailfingen nevű településen írodott.
Több ]]>helyi lap ]]>is arról számolt be, hogy a valamivel kevesebb mint négyezer lakosú kisvárosban fenekestől felfordult két idős ember élete.

Nem fogják elhinni, miért. Vagy sejtik?

A nyugdíjas házaspárt felszólították, költözzenek el otthonukból egy kisebbe, ugyanis nemsokára bevándorlókat fognak ott elhelyezni.
Abból a bérlakásból kell elköltözniük most, amelyben közel negyedszázada élnek és ahol három gyermeket neveltek fel.

Agyrém volna?

A településen egyébként eddig összesen 40 migráns élt, most azonban érkezett még további hat, és őket nem tudják máshol elhelyezni. Márpedig életben van a rendelet, amely szerint a helyi hatóságok migrációs indokkal felmondhatják a bérleti szerződést. 

Túl azon, hogy egy ilyen eset joggal háboríthat fel mindenkit, a helyiek még emlékeznek arra, hogy az eset szenvedő alanya, a hetvennégy éves nyugdíjas néhány évvel ezelőtt még aktívan részt vett egy migránsok segítéséért küzdő szervezet munkájában.

És meg is kapta érte méltó jutalmát.

Juhász Attila

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1582) Sport (729) Jobbegyenes (2823) Belföld (11) Heti lámpás (322) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Gazdaság (713) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (18) Flag gondolja (36) Mondom a magamét (7708) Irodalmi kávéház (537) Nézőpont (1) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (9) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Tereb (146) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>