Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Kunhalmi és Bangóné a két agysebész

Kunhalmi és Bangóné a két agysebész

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Ezt hívják lebőgésnek!

Kiderült már egyes baloldali politikusokról, hogy az iskolai tantárgyak közül matematikából súlyos gondjaik vannak, emlékezzünk csak Gyurcsány esetére a prímszámokkal vagy arra, hogy Tóth Bertalannak az egész számokkal, míg Karácsony Gergelynek a kis számokkal gyűlt meg korábban a baja.

Most azonban újabb tárgyból, jelesül magyar nyelvtanból, egészen pontosan helyesírásból adtak számot (nem)tudásukról egyes baloldali képviselők.
A fojtani szót nem sikerült helyesen felírni egy transzparensre, a  rendzavarás vétsége miatt most büntetésben részesülő Bangóné Borbély Ildikónak és Kunhalmi Ágnesnek.

Utóbbi az MSZP oktatáspolitikusa és a Kulturális Bizottság MSZP által delegált alelnöke!

Az elmúlt időszak ellenzéki tüntetései során előkerült molinókon többek között a "szrtájk", a "Cark Ádám tér" és a "szabad sajtot" szavak, kifejezések is felbukkantak, úgyhogy a magyar helyesírás általános szabályai című könyv böngészése egyre inkább ajánlott lenne a hazai baloldal szereplői számára, hogy az embereket ne a nevetés "folytogassa", ha balos megnyilvánulásokat lát.

Juhász Attila

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Nézőpont (1) Autómánia (61) Életmód (1) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Gazdaság (713) Kultúra (9) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (11) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1310) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Heti lámpás (322) Tereb (146) Történelem (18) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Mondom a magamét (7708) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Jobbegyenes (2823) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>