Ma 2024 április 13. Ida napja van. Holnap Tibor napja lesz.
Belehazudott a CNN-be Péter

Belehazudott a CNN-be Péter

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Szélsebesen közelít a gyehenna gyurcsányi mélységei felé.

 

Sok mindent, mi valótlan, állított Péter, de ragadjunk ki csak egyet, mert találta volt mondani az Amerikából jött ember a CNN riporterének szerda este, hogy Magyarországon nincs sajtószabadság, majd megismételte, hogy szerinte „a sajtó szabadsága nem adott”.

Kőkemény hazugság. Mert mondhatta volna azt is, hogy a baloldali Gyurcsány-féle cirkusz részeként, amelyben látszólag egymással hadakoztak, másról sem értekezett a magyarországi média, mint az egymásnak üzengetésükről. Feleleveníthette volna Péter, hogy tévévitákat, interjúk tucatjait közvetítették a legnézettebb televíziók és portálok. Állíthatta volna az államférfivá cseperedett zöldfülű politikus azt is, hogy az online hírportálok háromnegyede jelen pillanatban is baloldali, ahol kizárólag a balliberális narratívát tolják.

Nem tette.

Mondhatott volna igazat is a CNN nyilván iszonyatosan független és félelmetesen objektív, de „tájékozatlan” riporterének, mégsem tette. Ő pedig nem kérdezett vissza, hisz tudja, ez is csak a vetítés része.

Alig néhány napja a baloldal kormányfőjelöltje Péter, máris ]]>hazudott éjjel]]>, most pedig tette ugyanezt este. Főnökének erre több időre volt szüksége. Ferenc már beismerte, hogy hazudott reggel, éjjel meg este, Márki-Zay, úgy tűnik, szélsebesen közelít a gyehenna gyurcsányi mélységei felé.

Hogy behozza lemaradását, már csak reggel kell egyet hazudnia...

Borítókép: Képernyőfotó/CNN

Nagy Árpád - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (10) Autómánia (61) Mondom a magamét (7536) Nézőpont (1) Életmód (1) Heti lámpás (312) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Vetítő (30) Jobbegyenes (2786) Mozi világ (440) Gazdaság (704) Tereb (146) Egészség (50) Sport (729) Nagyvilág (1310) Szépségápolás (15) Kultúra (7) Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Történelem (18)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>