Ma 2021 június 18. Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
Bangóné tombolásától Tóth Bertalan csokhiteléig

Bangóné tombolásától Tóth Bertalan csokhiteléig

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Az MSZP már rég megszűnt, jó ideje egy velejéig korrupt, haszonleső galeri lépett a helyébe.

Hát nem szenzációs az MSZP politikája? Valami ellen átkozott módon hörögnek, majd suttyomban élnek vele.

Most éppen a Tóth Bertalan nevű alak tömte ki magát az állam pénzével. Tóth elvtárs, milyen érzés volt ellenzéki vezérként zsebrevágni a NER pénzét? Nem gondolja, hogy ezzel cinkostárs lett a NER-ben? Hiszen önök tíz éve reggeltől estig NER-eznek és azon kárognak, hogy kizárólag a NER-lovagok (bármit is jelentsen ez) juthatnak állami pénzekhez ebben a borzalmas nagy diktatúrában. Jól jött az a laza tízmilliócska a magyar államtól, a többi mellé, ugye? Persze, hiszünk önnek, a pénznek nincs szaga. Önnek meg nincs hitele, mármint politikai! És penetráns bukéja van annak, hogy miként kaparintják meg a köz javait önök, szocik.

Az már nagyon nincs rendben.

Bangóné Borbély Ildikó még magából kikelve, őrjöngve tépte össze a családügyi konzultációs íveket. Mint azt rendkívül kulturált, gátlásokkal terhes, suttogva elmondott felszólalásában jelezte, a kormánynak nem ilyen „szennyet” kellene kiküldenie az embereknek. Szennynek nevezte a magyar középosztályt megerősítő, megcélzó családi otthonteremtési kedvezmény átütő társadalompolitikai sikerét. Tóth mellett vajon még hány farizeus vett fel pénzt a díszes ellenzéki kompániából? Most azokról beszélünk, akik a parlamentben nem szavazták meg – 2010 óta egyébként is soha nem szavaztak meg semmit –, de a csokot suttyomban mégis igényelték. Attól a szörnyű orbáni diktatúrától részesedni – hát nem abszurd egy kicsit?

Nem is számít, tényleg. A módszer és a háttér itt a lényeg. Mert miközben a szocik hathatós uniós hátszéllel teljes erejükkel korrupcióznak, Orbán-rendszereznek és átláthatóságot követelnek, kitűnően elvannak a kispesti szocialista bűnszövetkezet intézményesült korrupciós világával. Kispestet szétlopni, az oké. A szocialista lopás jó lopás. Hallgat is szépen az összes liberális jogvédő intézet és sóhivatal. A BKV-buszmutyi jó mutyi, mert Karácsony Gergely csinálja. Hallgat is szépen az összes liberális jogvédő intézet és sóhivatal. Soron kívül oltáshoz jutni, hivatallal, befolyással visszaélni, semmibe venni a regisztrált százezreket, az idős korosztályokat, az mind oké, mert baloldali polgármesterek titkos bulija. Hallgat is szépen az összes liberális jogvédő intézet és sóhivatal.

Annak idején a Princz Gábor-féle Postabankot is tönkrevágták, de előtte a bennfentesek még szépen kiszivattyúzták a pénz egy részét kedvezményes VIP-hiteleken keresztül. A BKV Demszky alatt pedig szocialista–liberális kifizető hely volt. Soroljuk még?

Ez tehát a környezet és a háttér, amely Tóth Bertalant és az összes hasonszőrűt szocializálta.

Az MSZP már rég megszűnt, jó ideje egy velejéig korrupt, haszonleső galeri lépett a helyébe.

Berszán György - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (504) Jobbegyenes (2048) Vetítő (30) Nagyvilág (1456) Titkok és talányok (12) Politika (1578) Életmód (1) Egészség (50) Mondom a magamét (5373) Heti lámpás (255) Történelem (14) Belföld (6) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Gazdaság (657) Autómánia (61) Mozi világ (440) Tereb (138)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>