Ma 2022 szeptember 25. Eufrozina, Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.
Földi László: Elég volt a normalitás megkérdőjelezéséből!

Földi László: Elég volt a normalitás megkérdőjelezéséből!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Végre valaki ki merte mondani!

A nemrég megalakult Védett Társadalom Alapítvány a Nyílt Társadalom Alapítvány ellen jött létre annak érdekében, hogy visszaálljon a normalitásban történő gondolkodás – mondta a ]]>Hír TV Magyarország élőben című műsorában]]> Földi László titkosszolgálati szakértő. A konzervatív szervezet elnöke felhívta a figyelmet arra, hogy az emberi norma kezdetektől fogva a gondolkodásunk alapja, mégis a Soros-féle szervezet ezt a gondolkodást a nemek kérdésére akarja átformálni, valamint megkérdőjeleztetné a nemzet fogalmát, a vallás szentségét és az élethez való jogot is.

– Elég volt abból, hogy egy irányból a társadalom, az emberek meglehetősen fura élethelyzeteket és értelmezéseket kapnak. Ezt vissza kell fordítani!

– jelentette ki Földi László. Arról is beszélt, hogy a Soros-féle alapítvány támogatottsága saját maguk által gerjesztett propaganda is, hiszen az emberek többsége a normalitást képviseli. – A normalitás meglévő rendszerét össze kell kapcsolni – jelezte.

 

Az alapító szerint az európai társadalom nagy része közömbössé vált az LMBTQ-lobbi témája iránt. – Ez egy nagy hiba, hiszen

már a felnövő generációnál láthatók azok a jelek, amelyek az új eszmék megszületését mutatják, mivel nincs összehasonlítási lehetőségük

– fogalmazott Földi László, aki ismertette: az alapítványukban jelenleg heten vannak. Megálmodói Szakács Árpád újságíró és Moys Zoltán író-rendező, létrehozói Földi László mellett Szabó Anett és Földi-Kovács Andrea egykori, valamint Trombitás Kristóf és Kovács Zsolt jelenlegi HírTV-s szerkesztők.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Gazdaság (667) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Tereb (142) Nagyvilág (1464) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Életmód (1) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Irodalmi kávéház (513) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (6330) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Egészség (50) Belföld (8) Történelem (15) Jobbegyenes (2424) Autómánia (61) Mozi világ (440) Heti lámpás (260)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>