Ma 2022 december 02. Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
A magyarokat már nem tudja átverni Dobrev az európai minimálbér-dumával

A magyarokat már nem tudja átverni Dobrev az európai minimálbér-dumával

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)

Ez nem semmi!

Dobrev Klára nem akar leszállni a döglött lóról: belé akarja beszélni a magyarokba, hogy megvalósította, amit megígért: lesz európai minimálbér-szabályozás.

És tényleg, az uniós minimálbérről szóló irányelv elfogadása megtörtént, de ennek semmi köze ahhoz, amit Dobrev ígérgetett. Kósa Ádám EP képviselő ugyanis rámutatott a Hír TV-nek adott nyilatkozatában, hogy Dobrevék luxemburgi minimálbért ígértek a magyaroknak. Ez a tervezet pedig csupán arról szól, hogyan kell meghatározni az egyes tagállamokban a minimálbért.

Nicolas Schmit foglalkoztatásért és a szociális jogokért felelős uniós biztos Strasbourgban kijelentette,
„Azok az uniós országok, melyekben a minimálbért kollektív szerződések védik, nem lesznek kötelesek bevezetni a jogszabályt. A tagállamoknak értékelniük kell, hogy a meglévő minimálbér-szabályozásaik megfelelőek-e a tisztességes életszínvonal biztosításához, figyelembe véve saját társadalmi és gazdasági feltételeiket.”
Hozzátette, „a vonatkozó intézkedések meghozatalakor az Európai Bizottság tiszteletben fogja tartani a nemzeti hatásköröket, és figyelemebe veszi majd a nemzeti rendszerek sajátosságait is.”
De Nicolas Schmit már 2019-ben kijelentette: „nincs tervben egységes európai uniós minimálbér, miután túl nagyok a gazdasági különbségek a tagállamok között”.

Ettől függetlenül Dobrevék megmaradtak a magyarokat rendre félrevezető gyakorlatuknál, hadd reménykedjenek abban: Magyarországon is az unió legmagasabb minimálbére köszönt ránk, ami Luxemburgban 2257 euró, a legalacsonyabb Bulgáriában, 332, míg nálunk 542 euró. Ők meg közben a hazugság lángjánál sütögetik szánalmas politikai pecsenyéjüket.

Dobrev Klára tegnapi felszólalásában nemcsak tudatosan állított valótlant, hanem szándékosan, ám minden alap nélkül hergelt is a kormány, a miniszterelnök ellen. Először is kijelentette, hogy ez a szabályozás „kötelező a kormányokra”. Mit mondott Schmit? Hogy a tagállamok „nem lesznek kötelesek bevezetni a jogszabályt”.
Majd úgy elkezdett hergelni Orbán ellen, hogy kidagadtak a nyaki ütőerei. Így beszélt:
„A magyar miniszterelnök szembe megy mindennel, ami Európa. Tudom, hogy ezzel is szembe fog jönni.”
Majd felszólalás végé hozzátette a gyurcsányista vörös farkat:
„A mi dolgunk, hogy a magyaroknak biztosítsuk, hogy a magyaroknak is legyen tisztességes európai bére. Megtesszük.”

Megteszik? Egy fenét teszik meg!

Ez az egész minimálbér cirkusz csak arra volt jó, hogy Dobrev ezzel a makutyi dumával bejuttassa magát az Európai Parlamentbe. Ott pedig azon kívül, hogy Magyarországot, a magyar emberek érdekeit minden lehetséges fórumon támadta, semmi egyebet nem csinált. Élen járt a migráció támogatásában, a genderizmus terjesztésében, folyamatosan azon dolgozik, hogy hazánk ne kaphassa meg a neki járó uniós forrásokat.

Ehhez képest az, hogy a legutóbbi vitában elfejeltette megemlíteni, hogy tavaly Magyarország volt az első az Európai Unión belül, ahol a legnagyobb volt a minimálbér-emelés,vagy hogy a 200 ezer forintos minimálbér jóval magasabb, mint a Gyurcsány-kormány idején az átlagbér volt, már szóra sem érdemes.

Minden józan magyar szerencsére már tudja, hogy a Gyurcsány-Dobrev kettős vezette baloldal soha nem képviselte a nemzet, a magyar emberek érdekeit.

Bár ők a legerősebb ellenzéki párt, de népszerűségük ennek ellenére alig éri el az öt-hat százalékot a Fidesz 47 százalékával és az időközi választások folyamatos megnyerésével szemben.

Horváth K. József - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (516) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Tereb (142) Politika (1581) Titkok és talányok (12) Sport (729) Tv fotel (65) Heti lámpás (260) Kultúra (6) Gazdaság (669) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (8) Jobbegyenes (2485) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (6468) Gasztronómia (539) Életmód (1) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1304) Autómánia (61) Történelem (15) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>