Ma 2024 július 20. Illés napja van. Holnap Dániel, Daniella napja lesz.
c735b5ba7da6ed1e2ee95bd58918c1ed.jpg

A kölni szilveszter és a korszakhatár

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Világossá és egyértelművé vált, hogy a liberális ideológia képviselői többé már nem tárgyalnak az őslakossággal.

Az őslakosok számára pedig az vált világossá, hogy nem érdemes tárgyalni a liberálisokkal. A beszélgetésnek vége.

A liberalizmus immár semmiben nem különbözik a bolsevizmustól és a nácizmustól, teljes kérlelhetetlenséggel hisz a saját mennyországában és kész likvidálni bárkit, akiről úgy véli veszélyezteti totális hatalmát. Ahogy anno Hitler szövetséget kötött a nagytőkével és ahogy anno Sztálin szövetséget kötött az értelmiséggel a liberalizmus maga mellé tudta állítani mindkettőt. Létrehozta saját elitjét és bürokráciáját Brüsszelben és Washingtonban (nem Tel-Avivban, ahogyan a retardált széljobbon gondolják, mert a Judeában élő zsidóknak nincsenek jó tapasztalataik a liberalizmusról, nem is igen kísérleteztek ott vele – szerencséjükre), és elkezdte megrendszabályozni a perifériákat, illetve a centrum őslakosságát,

mert mindkét tájon élt még az az ostoba illúzió, hogy az ülve, illetve állva pisilés dolgában még a helyi kormány illetékes.

Ne feledjük, hogy a liberalizmus mennyországként azt a jóléti jogállamot ígérte meg, amelyet a még nem liberális állam teremtett meg, a konzervatív társadalomszerkezet utolsó pillanataiban, a példátlan technológiai fejlődés hullámán lovagolva. A liberalizmus a jóléti rendszer, a konzervatív szabadság élősködője, semmit sem hozott létre, csak magának tulajdonít minden jót. Soha egyetlen ideológia sem ígérte meg még, hogy mennyországa, itt a földön, a kötelességek nélküli társadalom lesz.

A liberalizmus egyetlen valódi újdonsága hatalomtechnikailag a technokrácia végső kiterjesztése azzal, hogy nincs vezér, istenkirály, főtitkár, a hatalom teljesen névtelen, olyan komikus alakok személyesítik meg – mint például a Junker nevű alkoholista bohóc -, akik ellen még lázadni is kínos. Stanislaw Lem Éden című regényében mutat meg egy olyan civilizációt amelyben nem lehet tudni ki gyakorolja a hatalmat. Hát itt élünk mi is benne és észre sem vettük.

Ki tiltotta meg, hogy a „kölni sajnálatos eseményekről” – ]]>ezer arab szilveszterező német nők százait támadta meg és molesztálta a kölni Szent Péter és Szűz Mária Dóm árnyékában]]> – szóló tudósítások bekerüljenek a sajtóba?

Az öncenzúra (és a retorzióktól, a jólétből való kitaszítástól való félelem), amely a létező szocializmus idején elintézte a szerkesztőségekben, hogy ne kelljen cenzor. Csak akkor mindenki tudta, ki és hogyan gyakorolja a főhatalmat. Ez a mostani hatalom azonban szó szerint is embertelen. Nincsenek felelős urai, csak famulusai, nem viszi el senki az antiliberális ágenseket, csak ellehetetlenítik őket úgy, mintha maga a társadalom taszítaná ki őket, noha egyenként az emberek döntő többsége egyetért velük.

A többség Jesuát kiállt, de mégis Bar-Rabban hallatszik.

Vegyük végre észre, semmi beszélgetnivalónk nincs a liberálisokkal. Azt az energiát, amit a liberális hülyeségek elleni teljesen felesleges felszólamlásokra pazarolunk, azt mostantól az egymással folytatott beszélgetésre kell fordítanunk.

Mert a kölni szilveszter óta már csak egyetlen kérdés maradt csak: Hogyan éljük túl?

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (11) Heti lámpás (322) Történelem (18) Tereb (146) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Tv fotel (65) Politika (1582) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1310) Kultúra (9) Gazdaság (713) Mozi világ (440) Autómánia (61) Életmód (1) Jobbegyenes (2825) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7719) Sport (729) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>