Ma 2022 június 27. László napja van. Holnap Levente, Irén napja lesz.
mszp1-e1429003503479.jpg

A hülyeség bojkottja

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Tisztelt Olvasó, elégedett ember Ön?

Mindene megvan? Szép családja, jó munkája, kellemes hobbija? Ha mindenre igen a válasz, higgye el, Ön akkor sem volt eddig igazán boldog. Talán maga sem tudta, mi hiányzik az életéből. Nos, a Magyar Szocialista Párt új vezetése megtalálta a választ.

Önnek egy kiadós Szabad Európa-nap hiányzik, hogy immár minden ki legyen pipálva élete bakancslistáján.

Ezt a csodálatos eseményt október 2-án fogják megtartani a szocialisták, mindenkit odavárnak, aki nem szavaz a kötelező bevándorlási kvótával kapcsolatos referendumon. Az MSZP ugyanis más nagyon demokratikus szervezetekkel együtt bojkottálja a népszavazást. Világos dolog, a nép csak ne pofázzon bele ilyen magasröptű uniós dolgokba. Ezt mondják Európa-szerte liberális és szociáldemokrata úrelvtársaik is, korlátolt bunkóknak állítva be a briteket, hogy hogyan mertek beleszólni saját életük alakulásába. Persze helyén értsük, nem önmagával a brit uniós szavazással volt a baj, az a gond, hogy nem a Brüsszelben, Berlinben, Párizsban és az MSZP „nem tudni hol van, ha még nem árusították ki ezt is” központjában elképzeltek alapján szavaztak a nyüvesek.

A Magyar Szocialista Párt új, Brexit-szavazás után megválasztott vezetése nem esik ilyen hibába. Még mit nem! Nem most jöttek le ők a falvédőről!

Az ugye nagyjából világos, hogy az emberek túlnyomó többsége nem akar újabb migráns inváziót, főleg nem kötelező érvényűt. A hazai „demokraták” sokáig igyekeztek úgymond észérveket felhozni. Ismételgették a brüsszeli mantrát: alig több, mint ezer ember jönne csak először. Ami igaz, de a magyar ember történelmileg tud a sorok között olvasni, érti az „először” szó lényegét. Aztán jött az újabb érv: a népszavazásnak semmi értelme, Brüsszelt a magyar referendum úgyse kötelezi semmire, így annyiba is fogják venni. Azontúl, hogy ezzel éppen maguk állítanak ki demokráciabizonyítványt az imádott uniós vezetőikről, az állítás a Brexit-döntés óta finoman szólva sem igaz. A magyar üzenetnek politikai súlya van és lesz mindenhol az unióban, nem véletlenül fúrják ennyire.

Végezetül az utolsó indok: a népszavazás nem is a migránsokról, hanem az Európai Unióból való kilépésről szól, azt készíti elő igazából a gonosz Orbán-kormány. Nyilván magukból indulnak ki, politikai ármány képességük kimagasló… De legyen, vizsgáljuk meg a dolgokat az MSZP szemszögéből: Orbán Viktor ki akarja léptetni Magyarországot az EU-ból. De ha valóban így van, akkor ti, angyalarcú pártvezérek, mi a túróért nem tesztek ellene semmit? Miért nem hordozzátok körbe a demokraták véres kardját és mondjátok: emberek, most kell menni a barikádra, meg kell akadályozni Orbán tervét, elő a kék-sárga csillagos és szivárványszín zászlót, és szavazzunk egy marha nagy igennel a kötelező betelepítési kvóta elfogadására! De ti nem ezt teszitek!

Ti alattomosan, kétszínűen sunnyogtok! Mivel tudjátok, hogy a nép mást akar, inkább nem is hagynátok, hogy megszólaljon. De saját magatok sem mertek idehaza igent vagy nemet mondani kvótaügyben, miközben az Európai Parlamentben két kézzel szavazzátok meg, hogy Magyarország pénzbüntetést kapjon, ha a fránya népe azt mondja, nem akar migránsokat.

Mindezt a nagyszerű Európa eszméjével próbáljátok leplezni, ezért szerveztek a népszavazás helyett Szabad Európa-bulit. A név onnan jön, hogy Molnár Gyula új pártelnök szerint a „szüleink, nagyszüleink titokban hallgatták a Szabad Európa Rádiót, és akkoriban arról az Európáról álmodtak, amit az a rádió képviselt. Ma pedig ezek a fiatalemberek mintha félredobnák szüleink, nagyszüleink álmát, és mintha ki akarnák vezetni ezt az országot Európából”. Szinte látom magam előtt, ahogy a 80-as évek hajnalán a KISZ-vezető Molnár Gyuszi két limbóverseny szervezése között hazaugrik uzsonnázni és látja a Sokol rádió előtt sámlin gubbasztó szüleit és nagyszüleit. Ha ehhez az idilli pillanathoz odacsapjuk, ahogy Horn Gyula nekiesik Rambo-késével a vaskerítésnek, szocialista szem nem marad szárazon.

Ezt a PR-katyvaszt igyekszik most az MSZP vezetése új, nyitott politikának eladni, ennek jegyében tervez összeborulást Gyurcsányékkal és fél raklapnyi törpepárttal. Ehhez az „ideológiához” keres vállalkozó kedvű egyedeket, akik a Brexit után világvégét és a határok lezáródását vizionálják. Október 2-án ha eljönnek, kapnak csecse kék és rózsaszín lufikat, megtekinthetik a népiesen nyakkendő nélküli Molnár pártelnököt, szelfizhetnek duzzogó Tóbiás Józseffel, Szanyi Tibortól megtudhatják, milyen whiskyt szeret Juncker EU-führer, Lendvai Ildikótól pedig kozmetikai tippeket hallgathatnak, s kis szerencsével megtudhatják az örök mosoly titkát is. Talán lesz Pa-dö-dő remake koncert is.

Tisztelt Olvasó, ha mindenképpen bojkottálni akar, kérem, ezt a neo-szoci hülyeséget bojkottálja.

Máté T. Gyula –]]> www.magyarhirlap.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Életmód (1) Vetítő (30) Egészség (50) Történelem (15) Jobbegyenes (2341) Gazdaság (665) Irodalmi kávéház (513) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Kultúra (6) Tereb (141) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1465) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (7) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (6147) Heti lámpás (259) Politika (1581) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>