Ma 2024 április 13. Ida napja van. Holnap Tibor napja lesz.
56-ot szádra többé ne vedd Nepop!

56-ot szádra többé ne vedd Nepop!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Teljesen hülyének nézi az ukrán nagykövet a magyarokat.

Hosszú-hosszú interjút adott egy Magyarországon tevékenykedő szélsőségesen ukrán-barát csatornának az ukrán nagykövet asszony. Micsoda meglepetés, nem hazudtolta meg magát: két szó nem hagyta el a száját, az egyik a köszönöm, a másik pedig a bocsánat. Ismét elfelejtett bocsánatot kérni azért a mészárlásért, amit 1956-ban orosz és ukrán és... katonák műveltek Magyarország területén.

De elfelejtett köszönetet mondani is azért a támogatásért, amit a magyar emberek, önkéntesek, de főként az Orbán Viktor vezette magyar kormány, azaz Magyarország folyamatosan nyújt az ukrán népnek. Hangsúlyozzuk ki egy kicsit ez utóbbit, és ismételjük is meg: igen, az ukrán népnek! Hogy miért lényeges ez? Csak azért, mert itt válik el a sz.r a víztől.

Ebben a három szóban teljesedik ki, hogy az a 650 ezer ukrán, aki azóta magyar földre lépet, segítséget kért és kapott, mind-mind ki tudta mondani, hogy köszönöm. Azt a szót, amire a magyarországi ukrán nagykövet és az ukrajnát háborúba vezető kormánya képtelen Magyarország és az Orbán Vitor vezette kormány viszonylatában. És miközben egy Zelenszkíjhez közeli ukrán katonai tisztviselő brutálisan ]]>megfenyegette]]> 2021 decemberben Magyarországot, mondván, a 128-as dandárjuk egyedül szétveri a magyar honvédséget, addig Nepop asszony azt karattyolja, hogy azért kellene FEGYVERT szállítania Magyarországnak, mert ugyanebbe a 128-as dandárba kárpátaljai magyarokat is besoroztak.

Érti ezt valaki? Kit néz madárnak ez a nőszemély? Az interjú végére pedig belefért egy ötvenhatozás is. Annak apropóján ejtette ki 56-ot a száján ez az Ukrajnát képviselő ember, hogy valakik tüntetést szerveznek az oroszokkal való szolidaritásuk kifejezéseként, és ez szerinte olyan, mintha 56-ban Bécsben a szovjetek mellett szerveztek volna akciót. Ha jól értem, az agresszor (Szovejtúnió) egyik utódállama, az, amely Magyarország egykori területét továbbra is sajátjának tekinti, azaz bitorolja - olyannyira, hogy sanyargatja, üldözi az ott őshonos magyarokat - ahelyett, hogy megszűntetné a magyarokat hátrányosan érintő törvényeket és bocsánatot kérne az atrocitások miatt, éppen diktatúrát követel Magyarországon?

Ráadásul olyan módon, hogy egy már nem is aktuális civil rendeztvény betiltásának hiányára hivatkozik 56 kapcsán? És ők fontolják majd meg a háború után esetleg, hogy mi történjen a kárpátaljai magyarok jogainak csorbítása ügyében?

Teljesen hülyének néz mindenkit itt Magyarországon ez az ukrán nagykövet?

Üdvözlet, KJ

U.i.: - Csak mellékszál, hogy Márki-Zayt is hazugságban hagyta (vagy hazudott Nepop?), vagyis tagadta, hogy előkészítettek egy Zelenszkíj - Márki-Zay találkozót. Azt, amit a bukott kormányfő-jelölt olyan részletesen leírt, sőt annak okát is elmondta, hogy miért maradt el. - Egy vicc is elhangzott a beszélgetés során. Nepop asszonyság felvetette, hogy ha lenne a magyar parlamentnek igénye arra, hogy Zelenskíj bejlentkezzen élőben, azt az ukrán elnök nem utasítaná el. Ja, nem. Ez nem vicc, Ljubov Nepop, Ukrajna magyarországi nagykövete ezt komolyan gondolta...

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Politika (1582) Egészség (50) Belföld (10) Sport (729) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7536) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (312) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Kultúra (7) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1310) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Gazdaság (704) Életmód (1) Irodalmi kávéház (537) Történelem (18) Jobbegyenes (2786) Autómánia (61) Tereb (146) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>