Ma 2021 augusztus 03. Hermina napja van. Holnap Domonkos, Dominika napja lesz.
Bayer Zsolt: Mindeközben Kanadában...

Bayer Zsolt: Mindeközben Kanadában...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ismét levelet kaptam kanadai barátomtól. Mit mondjak... több, mint megdöbbentő...

Szia Zsolt, Remélem nem zavarok!?

Találtam Neked megint, egy kis érdekességet! Ilyesmi persze Spanyolországban is előfordult, meg nyilván más nyugati országban is, de úgy gondolom fontos, hogy tudjatok arról mi történik a dicső és gazdag Kanadában. Csak és kizárólag azért, mert ha esetleg a magyar kormányt ekézi az ellenzék, akkor legyen mit mesélni nekik.

Nos, francia területen, a Montreál közelében fekvő Dorval városában van egy luxus öregotthon (Résidence Herron), ahol havi kemény ezrekért kapnak a lakók hajlékot és ellátást.

150 lakója volt az objektumnak, ebből március 13 után, 3 héten belül 31-en meghaltak. Március 29-én, egy bejelentés alapján a hatóság megszállta az épületet, és kiderült, hogy a személyzet nagy része olajra lépett, s otthagyták az öregeket nyakig a saját vizeletükben, ürülékükben. Emellett, enni sem kaptak!

Egy, a helyszínre érkező önkéntes nővér, Loredana Mule így írta le a helyzetet egy interjúban: "Szobáról, szobára mentünk, és minden egyes lakrészben olyan hugy- és szarszag volt, hogy az egy lovat leterített volna" “We went from room to room, and in every room, the stench of urine and feces could have killed a horse,” Az ügyben viszgálódnak.

Végül desszertnek, ha esetleg nem tudnád, a mi miniszterelnökünk a járvány kirobbanása óta otthon van. Annál is inkább, mivel a felesége megfertőződött, és karanténba kellett vonulniuk. Ez persze jó régen volt, azóta az asszonyka meggyógyult. Trudeau viszont ma is otthonról irányítja az országot.

Minden nap lesétál a háza lépcsőjén, ott van egy mikrofon, abba belemondja a tennivalókat, majd visszasétál. Azt is hallottam, hogy a minap a házaspár elment a hétvégi házába egy kicsit pihenni. Nincs ezzel az égvilágon semmi baj! Csakhát gyakran jut eszembe Orbán Viktor, aki kórházakat látogat, jön-megy intézkedik, tárgyal, ... teszi a dolgát!

Ekézi is érte, az ellenzék (ellenség). Döntse el ki-ki magában, hogy melyik szimpatikusabb, Trudeau vagy Orbán. Én kanadaiként is, az utóbbira szavazok!

Barátsággal, Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blog]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Politika (1578) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (138) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Sport (729) Mozaik (83) Mondom a magamét (5471) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (505) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Vetítő (30) Életmód (1) Nagyvilág (1456) Kultúra (6) Heti lámpás (255) Mozi világ (440) Belföld (6) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Történelem (14) Gazdaság (660) Jobbegyenes (2085)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>