Ma 2020 szeptember 30. Jeromos napja van. Holnap Malvin napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Levél jött...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Levelet kaptam. Ezt. Érdekes. 

És valóban: ezt így még soha nem gondoltam végig. Annyira jó tudni, hogy ki kicsoda… 

„Hova nem fut az a 4-es Metró!!!!!???

Bali szigetén van luxusvillaparkja Demszky volt főtanácsadójának 

Demszky bizalmasa Mesterházy Ernő,

Mesterházy Ernő felesége Mécs Mónika,

Mécs Mónika apja Mécs Imre,

Mécs Imre felesége Magyar Fruzsina,

Magyar Fruzsina testvére Magyar Bálint,

Magyar Bálint felesége Hodosán Róza,

Hodosán Róza volt férje: Demszky Gábor.

Mécs Imre fia a momentumos Mécs János a tiszta kezek és üvegzsebek új letéteményese.

A Privát Kopó információja szerint Mesterházy Ernő öt önálló, minden igényt kielégítő luxusvillából álló pihenőkomplexum tulajdonosa. A villapark Bali szigetén, Seminyak üdülőparadicsomban található. Az „ékszerdobozt” Mesterházy egy olasz üzletembertől vásárolta, 2009-ben. A bűnügyi portál úgy értesült, hogy a szabaddemokraták egykori „érdekharmonizációs menedzsere” földterületeket is vásárolt a gyönyörű szigeten.

A Seminyak üdülőparadicsomban lévő villák egyenként 3-4 szobásak, mindegyikhez úszómedence tartozik. A villapark része egy úgynevezett kiszolgáló főépület, amelyben étterem és bár üzemel, valamint egy szórakoztató ház, billiárdasztalokkal és moziszobával. A Privát Kopó értesülése szerint Mesterházy földterületeket is vásárolt a szigeten, azzal a céllal, hogy azokon idegenforgalmi beruházásokat hajtson végre.

Ismeretes: Demszky Gábor volt budapesti főpolgármester személyes bizalmasát, 2004-től 2010-ig politikai főtanácsadóját – az úgynevezett Hagyó-ügy másodrendű vádlottjaként – folytatólagosan, bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettével vádolja a Központi Nyomozó Főügyészség. A Kecskeméten zajló büntetőperben Mesterházy Ernő tagadta bűnösségét. A vádlott vitatta az ellene folyó eljárás törvényességét. Vallomását írásban nyújtotta be, a tanácsvezető bíró kérdéseire – beszédhibájára és magas vérnyomására hivatkozva – nem kívánt válaszolni. A férfi 2010. február elejétől június végéig volt előzetes letartóztatásban.

Mesterházy Ernő – aki egy ideig az SZDSZ tanácsadójaként is tevékenykedett – 1997-ben feleségül vette Mécs Mónikát, Mécs Imre SZDSZ-es politikus lányát és ezzel tagja lett a Mécs-Magyar-Demszky családnak. Demszky Gábor második felesége, Hodosán Róza lett Magyar Bálint felesége, akinek sógora Mécs Imre. (Mécs felesége Magyar Fruzsina, Magyar Bálint a testvére). Mesterházy Ernő 2007-2008-ban tagja volt a TV2 igazgatótanácsának.”

Bayer Zsolt

Forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1452) Gazdaság (652) Vetítő (37) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (1858) Autómánia (61) Mozaik (83) Mondom a magamét (4822) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (171) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Politika (1571) Sport (729) Életmód (1) Egészség (50) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Történelem (14) Gasztronómia (539) Heti lámpás (243) Belföld (5) Tereb (140) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (490)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>