Ma 2022 november 26. Virág napja van. Holnap Virgil napja lesz.
Bayer Zsolt: Itt a jelentés!!!

Bayer Zsolt: Itt a jelentés!!!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

És ez még csak a jéghegy csúcsa!

Kint van a titkosszolgálati jelentés néhány részlete, alább elolvashatják. És most már leszögezhetjük: igen, a magyarországi belpolitikát és a magyarországi választásokat a CIA próbálja meg befolyásolni. Azoknak a segítségével, akik nem a hazájukhoz (az nincs is nekik), hanem az Egyesült államok deep state-jéhez és titkosszolgálataihoz vannak bekötve.

Néhány részlet a jelentésből:

A NED-et 1983-ban alapították az Egyesült Államokban, fő célja a demokratikus folyamatok támogatása volt a világ országaiban. • Nemzetközi vonalon a NED részese volt a 2006-os fehérorosz ellenzéki elnökjelölt kampányának, a 2011-es „arab tavasz” során ellenzéki pártokat támogatott, nagyobb összeggel támogatta az ujgur csoportokat Kínában, valamint 2019-ben hongkongi civil alapítványokat is finanszírozott. Amerikai elemzők szerint a NED programjai a 2020-as évtől kezdve kevésbé agresszív célokat követnek. • Éves előirányzatot kap az Egyesült Államok költségvetéséből, az USA Külügyminisztériumának az USA Nemzetközi Fejlesztési Ügynöksége (USAID) fejezetében szerepel, és civil szervezetként kongresszusi felügyelet alatt áll. 2019-ben a NED 135 millió dollárból gazdálkodott, amely összeg teljes egészében az Egyesült Államok kormányzati szerveitől származott.

A nyílt forrásokban gyakran visszatérő állítás szerint „a NED lényegében a CIA hivatalossá tett megjelenése külföldön”. Allen Weinstein, aki segédkezett a NED létrehozásában, 1991-ben kijelentette: „annak, amit ma csinálunk, annak a nagy részét 25 évvel ezelőtt a CIA rejtetten csinálta”.

A NED az 1990-es évek végén fejezte be aktív magyarországi tevékenységét, amikor biztossá vált Magyarország NATO-csatlakozása. • 2014-ben a NED vezetősége úgy értékelte, hogy a magyar belpolitikai helyzet annyira aggasztóvá vált, hogy intenzív gondolkodási folyamat kezdődött a magyarországi tevékenységük újrakezdéséről. Amennyiben a szervezet az ismételt magyarországi megjelenés mellett dönt, úgy nem kíván magyarországi irodát nyitni, hanem magyar partnereket keres, akiken keresztül érvényesítheti céljait.

Alább a három link, elöl a Mandiner "gyorshíre", alatta a titkosszolgálati jelentések. Nagy figyelemmel olvasgassák, böngésszék, hogy ki kicsoda ebben a hálóban, és ki miért és kinek a zsoldjában az, ami. És ez még csak a jéghegy csúcsa!

Eddig csak 1,8 millárd forintnyi amerikai támogatásról tudtunk, a jelentésből azonban kiderül, 3 milliárd forintot pumpáltak bele a baloldal kampányába az amerikaiak.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (15) Irodalmi kávéház (516) Tereb (142) Életmód (1) Tv fotel (65) Egészség (50) Heti lámpás (260) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1304) Autómánia (61) Politika (1581) Jobbegyenes (2480) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Gazdaság (669) Sport (729) Mozaik (83) Vetítő (30) Kultúra (6) Belföld (8) Mondom a magamét (6455) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>