Ma 2021 május 17. Paszkál napja van. Holnap Erik, Alexandra napja lesz.
66b29c4c49bd4e3182d8b157cdaca13b.jpg

Bayer Zsolt: Gyújtogatás miatt égett Londonban Nyugat-Európa legnagyobb mecsetje

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nyugat-Európa legnagyobb mecsetének, a londoni Baitul Futuh mecsetnek a felgyújtásával egy 14 és egy 16 éves fiút vádol a Scotland Yard.

A tűzesetben csak a mecset gazdasági épületeinek egy része semmisült meg, a pusztítás azonban így is jelentős.

Egy 14 és egy 16 éves fiút vett őrizetbe a Scotland Yard, akiknek a gyanú szerint közük volt Nyugat-Európa legnagyobb mecsetjének, a londoni Baitul Futuh mecsetnek a felgyújtásához – írja a The Guardianre hivatkozva az ]]>Origo]]>. A két tinédzsert gyújtogatással gyanúsítják.

A lángok szombat délután csaptak fel a mecsetben, a tüzet több órán keresztül hetven tűzoltó igyekezett megfékezni. A tűzoltóság szóvivője elmondta: bár a tűz a gazdasági épületeket érintette, és nem az imatermet, a pusztítás így is óriási. A londoni mecset gazdasági épületének a földszintjének a fele és az első emeletének a nagy része is leégett. A helyszínről egy embert füstmérgezés gyanújával vittek kórházba.

A Nyugat-Európa legnagyobb mecseteként számon tartott Baitul Futuh mecsetet 2003-ban adták át, 21 ezer négyzetméteren összesen 10 ezer hívőt tud egyszerre fogadni.” (Mandiner)

Nagyon félelmetes lehetőség, hogy az európai politikai vezetők nagy része által támogatott vagy csöndben eltűrt, özönvíz-szerű migráció egyre dühödtebb reakciókat fog kiváltani a (teljes joggal) felháborodott európai emberek tömegeiből.

Jó lenne, ha az európai politikai vezetők észhez térnének, ameddig nem késő.

Európának elege van.

Az európai őslakos, fehér rassz veszélyben érzi magát. A keresztény vallási közösség szintúgy. Ráadásul még legfőbb vallási vezetője, a római pápa sem nyújt neki sem vigaszt, sem kiutat, sem vigaszt.

A pápa is beállt az elviselhetetlen politikusok sorába a bevándorlás kérdésében.

Ez van.

És a rettegő ember reakciói kiszámíthatatlanok.

Úgyhogy ideje észrevenni az európaiak lelkét, akaratát, ideje meghallani a hangunkat.

Különben nagy baj lesz.

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (255) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (14) Mozi világ (440) Életmód (1) Politika (1578) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Tereb (138) Titkok és talányok (12) Belföld (6) Gazdaság (657) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Tv fotel (65) Mondom a magamét (5299) Kultúra (6) Jobbegyenes (2029) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (504) Gasztronómia (539) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1455) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>