Ma 2024 június 19. Gyárfás napja van. Holnap Rafael napja lesz.
Bayer Zsolt: Aha...

Bayer Zsolt: Aha...

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Most Tomi barátom került sorra a patkánynál.

 
Mindjárt olvashatják a lényeget a Nemzet összefoglalásában, de álljon itt még egy "apróság": Abban az állítólagos (nem is létező, nem is valóságos) tanúvallomásban többek között az szerepel, hogy Deutsch, akit" tetten értek bedrogozva" egy drogtanyán a mentelmi joga miatt nem volt felelősségre vonható.
Akkor itt a lényeg - a mentelmi jogról:
"Ez a jog minden parlamenti képviselőt megillet. Jelentése, hogy a képviselő nem vonható felelősségre a bíróság vagy más hatóság előtt, szavazata, véleménynyilvánítása miatt, és emiatt büntetőeljárás sem indulhat ellene.

A képviselő nem mondhat le erről a jogáról, letartóztatni vagy őrizetbe venni csak ]]>tettenérés]]> esetén lehet."

Abban az állítólagos (nem is létező, nem is valóságos) tanúvallomásban állítólag tettenérték a képviselőt. Hát akkor?

A többi itt:

Magyar Péter ezúttal Deutsch Tamásba akart beleállni, de csúnyán felsült

Varga Judit volt férjének az állításait nem árt a helyén kezelni.

A bíróság által megalapozatlannak ítélt vallomással találta meg Deutsch Tamást Magyar Péter – mutatott rá a ]]>Mandiner]]>. Csütörtöki ]]>Facebook-posztjában]]> Varga Judit egykori férje Deutsch Tamásba, a Fidesz EP-listavezetőjébe és veterán politikusába állt bele. A júniusi választásokra készülő újdonsült politikus egy 2015-ös perben készült iratot tett közzé, amiben egy rendőr arról értekezik, hogy Deutschot szerinte bedrogozott állapotban érte tetten két alkalommal is. 

Ám mivel képviselőként mentelmi jog illeti meg, a hatóság emberei mindkétszer kimenekítették, nem indult ellene eljárás. A hírportál felhívta a figyelmet arra, hogy Magyarnak ezt a közlését is érdemes a helyén kezelni. 

A tanúvallomás ugyanis abból a perből származik, amit épp Deutsch indított, miután az Együtt volt vezetője, az ismét aktivizálódó Juhász Péter nyilvánosan ledrogosozta

– hangsúlyozta a Mandiner. Juhász ebben a procedúrában csatolta egyéb iratok mellett a Magyar Péter által most posztolt tanúvallomást, amit azonban még az első fokon Juhásznak igazat adó bíróság is figyelmen kívül hagyott a teljes megalapozatlansága miatt. 

Az állítólagos írásos vallomást tevő állítólagos rendőr semmilyen formában nem volt hajlandó megjelenni a tárgyaláson, nem reagált a bíróság megkeresésére sem. A jogerős ítéletben aztán a joghatóság mindenkit eltiltott a Juhász által megfogalmazott valótlanságok terjesztésétől, így adott esetben a poszt közléséből még Magyar Péternek is jogi problémája lehet.

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Facebook)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (711) Politika (1582) Történelem (18) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Autómánia (61) Heti lámpás (319) Kultúra (9) Tereb (146) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (11) Irodalmi kávéház (537) Mozaik (83) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7660) Jobbegyenes (2816) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Életmód (1) Nagyvilág (1310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>