Ma 2021 június 18. Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
e764dc6b7f342111a68cc66e82717e8b.jpg

Bayer Zsolt: De Gaulle árnyékában

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)

Elég néhány kattintás, és elönt a tehetetlen düh. Íme, egy csokor abból, amit öt perc alatt megtudtam Európa mai eseményeiből: Diáklányokat zaklattak menekült kölykök Salzburgban”.

Így virít a cím. Különösen felháborító a „kölykök” kedveskedő, pajkos fogalmának használata, mintha ezek a rohadékok „kölykök” lennének, akik valami csínytevést követtek el. A hírből kiderül, hogy négy migráns, három afgán és egy szír, 14-16 évesek, hónapokon keresztül zaklattak három diáklányt egy salzburgi iskolában. Fogdosták, verbálisan inzultálták a lányokat, egyiküket egy alkalommal meg is verték. Ekkor hívták ki a rendőrséget, és a lányok végre el merték mesélni, mi történik velük hónapok óta. Vérlázító!

Erre a kérdésre a következő hír válaszol:

Egy 26 éves kölni lányt, egy bizonyos Selinát rasszistának neveznek és fenyegetnek, mert beszélni mert arról, mi történt vele szilveszter éjjelén.

„A 26 éves Selina egy interjúban beszélt arról, hogy arabul beszélő, sötétebb bőrű férfiak molesztálták a kölni szilveszteri éjszakában. Ez után egy videó került fel róla, melyben nyilvánosságra hozták a vezetéknevét, képeit, és azt, hol dolgozik. A lány fenyegető hívásokat kapott, és tömegesen támadják a közösségi médián keresztül. Selina a vezetékneve nélkül szerepelt a német SWR Fernsehen tévécsatornán, miután interjút adott nekik. Ebben leírta támadóit, mint több tucat arabul beszélő, sötétebb bőrű férfit, akik úgy tekintettek rá, mint »ingyen húsra a szupermarketben«. Az interjú részletei bekerültek egy internetes videóba, amely azzal vádolta, hogy muszlimellenes propaganda részese. A videóban – mely állítja, Selina téved – feltűnik a lány teljes neve, munkahelye és képei, például olyan felirattal, miszerint furcsa, hogy a támadás után egy nappal már boldognak tűnt az Instagramon. A videót 250 ezren látták, többen megosztották, köztük egy radikálisnak tartott prédikátor is. Ezek után Selina fenyegető telefonhívásokat kapott a munkahelyén, és hasonló üzeneteket a közösségi oldalán.”

Hát ezért nem mernek beszélni az áldozatok? Ezek az állatok pedig, ahelyett, hogy rettegnének, még fenyegetőzni merészelnek?

És hol vannak a német férfiak? Miért nincsenek még a fenyegetők agyonverve? Ha már a német rendőrség képtelen arra, hogy megvédje a saját állampolgárait, mert az idióta német politikusok képtelenné tették erre…

A következő hír is Németországból érkezett:

„Arcon rúgott egy nőt egy menekült a németországi, baden-würt­tem­bergi Schwetzingen vasútállomásánál. A néhány hónapja Németországban tartózkodó, menekülttáborban élő migráns két nőbe kötött bele, majd mi­után azok szóban tiltakoztak ellene, az egyik nőt úgy arcon rúgta, hogy annak eltört a járomcsontja. (…) Az elkövető elmenekült a tett színhelyéről, de kedden elfogták őt, szerdán pedig vizsgálati fogságba került.”

Mit szól ehhez Frau Merkel?

Még mindig nem vette észre, hogy háború zajlik Európában, ezen belül leginkább Németországban, és hogy ön jelen állás szerint háborús bűnös? Háborús bűnös, mert egy személyben úgy döntött, hogy Európára és a saját hazája társadalmára ráereszti az ellenség milliós tömegeit. Ön tette ezt, és remélem, ezért ön hamarosan felelősségre lesz vonva. Csak azt nem tudjuk, mennyi áldozatot fog követelni még az ön döntése.

Olaszországban ez történt:

„Szenegáli bevándorló ölhetett meg egy amerikai nőt Firenzében

A 35 éves Ashley Olsen holttestét meztelenül, egy kábel nyomaival a testén találták meg. A rendőrség szerint vagy egy erotikus játékba halhatott bele, vagy magatehetetlen állapotban ölték meg. Az olasz rendőrség őrizetbe vett egy 25 éves szenegáli férfit, akiről azt feltételezik, hogy köze lehet a 35 éves Ashley Olsen meggyilkolásához. Az amerikai nőt péntek este ölhették meg firenzei otthonában, holttestére másnap talált rá a barátja. Meztelen volt, és halála előtt egy telefonzsinórral vagy valamilyen más kábellel fojtogathatták – írja a La Republica.”

És akkor álljon itt De Gaulle 1962-ben elmondott beszéde:

„Nagyon jó dolog, hogy léteznek sárga franciák, feketék vagy barnák. Ez bizonyítja, hogy Franciaország nyitott minden rassz számára, és egyetemes világszemlélettel bír. Viszont ez csak egy feltétellel lehetséges: Hogy ők a lakosság egy csekély hányadát képezik csupán. Ha ez nem így lenne, az azt jelentené, hogy Franciaország nem Franciaország többé. Ugyanis mi egy európai, fehér bőrű népcsoport tagjai vagyunk, görög-latin kulturális gyökerekkel és keresztény vallással. (…) Ne gyertek nekem gyermekmesékkel! Muzulmánok? Jártatok ott, hogy lássátok őket? Láttátok őket turbánjaikkal és burnuszaikkal? Teljesen nyilvánvaló, hogy nem franciák! Azoknak, akik az integrációt propagálják, kolibri eszük van, akkor is, ha nagy tudósnak hiszik magukat! (…) Próbáljátok integrálni az olajat az ecettel. Öntsétek össze egy üvegbe, aztán rázzátok jól össze – egy kis idő elteltével ismét szét fognak válni. Az arabok azok arabok, a franciák pedig franciák! Valóban azt hiszitek, hogy Franciaország népessége magába tud szívni tízmillió muzulmánt, akik holnap már húszmillióan lesznek, holnapután pedig negyvenmillióan? Ha most megvalósítjuk Algéria Franciaországhoz történő integrációját, ha Algéria minden arabja és berbere franciának fog számítani, hogyan fogjuk megakadályozni őket abban, hogy idejöjjenek, a kontinentális Franciaországba, ahol sokkal magasabb az életszínvonal?”

Nincs új a nap alatt. De Gaulle pedig zseni volt, és ugyanazokkal a liberális idiótákkal küzdött, mint mi. Ezt ne felejtsük el sohasem. És azt sem, hogy háborúban állunk!

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarhirlap.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Mozi világ (440) Mozaik (83) Tereb (138) Kultúra (6) Mondom a magamét (5373) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Heti lámpás (255) Életmód (1) Történelem (14) Nagyvilág (1456) Irodalmi kávéház (504) Jobbegyenes (2048) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Flag gondolja (33) Politika (1578) Belföld (6) Sport (729) Gazdaság (657)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>