Ma 2021 július 24. Kinga, Kincső napja van. Holnap Kristóf, Jakab napja lesz.
7d4cfcf5fbc4ff26c2e4d98cd7120a2b.jpg

Bayer Zsolt: Ki hazudik és miről? Válasz a hvg.hu-nak

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)

Csak hogy teljesen világos legyen: Egy Techet Péter nevű szardarab ment neki a HVG-ben a magyar sajtónak, és jelesül a Heti Válasznak a kölni szilveszter ügyében.

]]>„Az írás]]> – mint a szerző más dolgozatai is mostanában, amikor velünk foglalkozik – hemzseg a Heti Választ minősítő jelzőktől: »adófizetők pénzéből alapított kormánypárti hetilap«, hazug, kisebbrendűségi komplexusos stb. Én aztán tényleg utálom, ha egy vita nem a tárgyról szól, hanem a másik minősítgetéséről, de pár dolgot rögzítsünk. Kedves Péter, úgy is, mint a cikkeid korábbi szerkesztője, hadd emlékeztesselek, hogy a nyomtatott Heti Válaszban 2008 és 2013 között 29 írásműved látott napvilágot szerzőként vagy társszerzőként, az online felületen pedig ]]>több mint 170]]>. A legutolsó 2013 áprilisában.

Techet Péter

2009-ben végeztél a Heti Válasz két féléves újságíróképzésén. Valahol a 82. és 114. cikk megírása és leadása között szemet szúrhatott volna, hogy mekkora egy hazug, komplexusos társaság közli a gondolataidat, de ez nem okozott problémát. Nem tragédia. Fogadjuk el, hogy az sem tragédia, ha valaki érzelmes ]]>Jörg Haider-nekrológot]]> ír a Magyar Nemzetbe, netán a ]]>konzervativizmus bukásáról és a radikalizmus szükségességéről]]> elmélkedik a Barikádon, mostanában pedig a hvg.hu-n oktat ki – gyakorlatilag mindenkit. Ellenben a színes előélet szerintem több alázatosságot és megfontoltságot követel. (…)

Mielőtt részletes, jelzőkben gazdag elemzést írunk egy cikkről, célszerű elolvasni. A január 14-i címlapos anyagunk állítása, hogy »a január 4-i esti híradókig a kölni események nem szerepeltek az országos médiumokban«. Ez tény. Írásunk egyik következtetése, hogy – újabb idézet – a »gyakran lenézett vidéki lapoknak és újságíróknak köszönhető, hogy a rendőrség nem tudta elhallgatni az ügyet. Mert megpróbálta, az nem vitás. Megint csak az egyik kölni lap derítette ki, hogy a helyi rendőrök már szilveszter éjjel tudták, hogy az igazoltatottakat szándékosan nem nevezték meg, mert az politikailag kényesnek tűnt«. Vagyis a helyi média tette adolgát, a rendőrség meg az országos média viszont nem. (…)

Köszönöm, hogy ma is velünk tartottak. Zárásként olvassuk el közösen a]]>hvg.hu]]> ]]>A ZDF szerint hiba volt később tudósítani a kölni támadásokról]]> c. január 6-i cikkét.” (]]>Heti Válasz Borbás Barna: Ki hazudik és miről? Válasz a hvg.hu-nak]]>, Mandiner) 

Csak hogy teljesen világos legyen: Egy Techet Péter nevű szardarab ment neki a HVG-ben a magyar sajtónak, és jelesül a Heti Válasznak a kölni szilveszter ügyében. Erre írt választ a Válasz újságírója, aki –mint ez írásából ki is derül- éveken át szerkesztette a Techet Péter nevű szardarab cikkeit, na hol? Hát a Heti Válaszban! Minden más tudnivaló fent.

Te meg, szardarabkám, eltöprenghetnél olykor, fölleges estéken, saját magadról. De nem fogsz. Hiszen küldetéstudatod lett. Mostanában, ott tifelétek, mindenkinek küldetéstudata van. Csak így lehetséges ennyire átlátszóan hazudni, ennyire ócskán patkánynak lenni.

Amúgy pedig: Miképpen ezt már a német sajtó is beismerte, el akarták hallgatni a kölni szilveszter borzalmait. A rendőrség is, az országos média is. És azóta sorra derülnek ki a helyek és esetek, ahol szintúgy „elhallgatódott” a nők elleni erőszak, amelyeket mindenhol migránsok követtek el.

Gyere fel a víz alól, Techet, te szardarab, és legalább a védhetetlent ne próbáld meg védeni. Coki!

(U.i.: Haidert hirtelen felindulásból szeretted a Nemzetben? És mi van a Barikáddal mostanában? Puha lettél a Pörzsének? Te aljas fasz!)

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (659) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1456) Jobbegyenes (2079) Mozaik (83) Heti lámpás (255) Mondom a magamét (5446) Flag gondolja (33) Sport (729) Szépségápolás (15) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (505) Belföld (6) Vetítő (30) Autómánia (61) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Politika (1578) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Történelem (14) Kultúra (6) Tereb (138)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>