Ma 2024 július 22. Magdolna napja van. Holnap Lenke napja lesz.
Bayer Zsolt: Az eltüntetett cikkek igazsága

Bayer Zsolt: Az eltüntetett cikkek igazsága

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Itt az idő, hogy megállítsuk ezeket a gazembereket.

 A Sorosjugendeket. Mielőtt nagyobb baj lesz. Mielőtt tényleg kitör az, amit 2010 óta akarnak: egy polgárháború.

„A Magyar Nemzet törölte azokat a cikkeket, amikben védte magát egy nő meddővé tételével megvádolt borsodi orvos” – ezzel a címmel triumfál a 444. (Akit érdekel, ]]>itt elolvashatja.]]>)

Az a szerencse, hogy most, az ügyvédi fenyegetőzés miatt, kényszerből levett cikkünk után lett világos a helyzet. Még világosabb. Hogy ne mondjam: egy eltüntetett cikk még talán soha nem volt ennyire beszédes! Ugyanis a történet most lett kerek:

1.: Bízzál meg egy ellenzéki lapot, hogy írjon lejárató cikket egy kórházról és egy orvosról.

2.: A lap túlteljesít, és a lehető legocsmányabb, legaljasabb, legundorítóbb módon írja meg a hazugságokat, és rasszizmussal vádolja meg az orvost.

3.: Ezt követően két napig ez a cím üvölt az ország képébe, és átveszi az összes becstelen szennylap, 24-től 444-ig:

„Vegyétek ki mindkét petevezetékét ennek a büdös cigánynak, ne szaporodjanak!”

4.: Megszólal a megrágalmazott orvos, nyilatkozik a Magyar Nemzetnek, és elmondja az igazságot.

5.: Ezt követően dörgedelmes ügyvédi levél érkezik, amely mindjárt őfelségére az Európai Unióra hivatkozva követeli a cikk eltávolítását, mondván, a nyilatkozó orvos megsértette titoktartási kötelezettségét, így a mi szegény Adriennünket súlyos érdeksérelem érte. Ugyanis a mi szegény Adriennünk (akinek ugyebár „vegyétek ki mindkét petevezetékét ennek a büdös cigánynak, ne szaporodjanak!” felkiáltással vették ki mindkét petevezetékét, miközben nem is cigány) csak a 168 órának adott engedélyt egészségügyi adatai nyilvánosságra hozatalára, nekünk és az orvosnak nem.

6.: Kénytelenek vagyunk a cikket eltüntetni.

7.: Várhatóan a szennysajtó, 24-től 444-ig most majd ezen fog rugózni.

Mondom, világos minden! Rágalmazz meg valakit, a lehető legaljasabb, legocsmányabb módon. A rágalom alapja nem más, mint egészségügyi adat, s egy, a megrágalmazott szájába adott undorító, rasszista mondat. Ha pedig a megrágalmazott védekezik, azonnal fenyegesd meg, hogy nagy baja lesz, amiért beszélt a nyilvánosságban egészségügyi adataidról. Azokról, melyeket előtte te adtál oda egy másik lapnak, hadd rágalmazzon velük kedve szerint. S persze fenyegesd meg azt a nyilvánosságot is, amelyik helyet adott (helyet merészelt adni!) a megrágalmazott védekezésének.

Kristálytiszta minden. Értjük. És az is tökéletesen világos, hogy ennek a mocsoktengernek csak Bangóné lehet a legfőbb ékessége.

Úgyhogy álljon itt befejezésül az, amit frissiben írtam a Magyar Nemzetbe az ügy kapcsán. Ennél többet, ennél érvényesebbet most sem mondhatnék.

Megállítani a gazembereket

Napok óta üvölt bele az ország képébe ez a cím: „Vegyétek ki mindkét petevezetékét ennek a büdös cigánynak, ne szaporodjanak!” Ezzel a címmel jelentkezett a 24.hu, a 444.hu és majdnem az összes többi ellenzéki propagandalap. A kiindulópont pedig a 168 Óra, amelyik ugyanezt a mondatot adta a miskolci kórház orvosának szájába, miután felvezetőjében leírta a következő fontos mondatot: „Lapunk hosszú időn át dolgozott, hogy minden szálat kibogozzon, és megalapozottan írhassunk a történtekről.” Igen, és ebbe a „hosszú munkába” egyetlen ember felkeresése nem fért bele: Nagy Gábor megrágalmazott, megbecstelenített orvos igazgató megkeresése. Aki nyilatkozatot adott lapunknak, amelyből a következők derültek ki:

1. „Mikor a páciens panaszai fokozódtak, és az ultrahangvizsgálattal is kimutatták, hogy a hasában vér keletkezett, felmerült a gyanú, majd egyértelművé vált a méhen kívüli terhesség.”

2. „Ahogy minden műtét előtt, ebben az esetben is személyesen tájékoztatták a beteget, aki aláírta a személyre szabott beleegyező nyilatkozatot és a mindent részletező műtéti szükségességet (indikációt), ez a mai napig bárki számára hozzáférhető.”

3. „Nem vették ki a nő mindkét petevezetékét, hanem csak a bal oldalit, amely miatt veszélyben volt a beteg élete.”

4. „Az operált nő, akiről szó van, nem is roma származású.”

5. „A főorvos fotót készített a műtét előtt és után is, ez is mutatja, hogy nem vették ki a beteg mindkét petevezetékét.”

6. „Kórházi dokumentációk igazolják, hogy hatszor járt azóta az intézményben, és a zárójelentésben is mindent világosan leírtak.”

7. „Azt, hogy valójában mi történt tehát 2016-ban, műtéti leírás, fénykép, szövettan, patológiai jelentés és a nő zárójelentése is bizonyítja. A kórház főigazgatója egyébként a médiahírek miatt belső vizsgálatot is elrendelt, így azóta már külső igazságügyi orvosszakértő is megállapította, hogy a szakmai szabályok szerint történt a beteg gyógykezelése.”

8. „A patológus utólagosan sorozatmetszeteket készített az érintett területekről a klinikum kérésére, és önmaga módosította saját, korábban kialakított véleményét, amihez természetesen joga van. Kimondta, hogy valóban igazolt a méhen kívüli terhesség. (…) A szövettani lelet és a metszetek a mai napig fellelhetők és megtekinthetők a patológiai osztályon.”

Ennyi nagyjából elég is. Ráadásul mindaz, amit a főorvos elmondott, könnyedén ellenőrizhető. És mindennél jellemzőbb és árulkodóbb, ahogy a gazemberek és az általuk működtetett szennymédia mosakszik a főorvos nyilatkozata után. A 24.hu például ezt írja utólag: „Egyébként a 168 Óra nem állította, hogy a másik petevezetéket is kivették volna, hanem hogy annyira roncsolódott, hogy a nő meddővé vált.”

Érdekes, hogy ehhez képest minden skrupulus nélkül leírták az ominózus címet a „büdös cigány” eltávolított mindkét petevezetékéről. Mert megrágalmaznak, besároznak, megbecstelenítenek bárkit. S teszik ezt annak tudatában, hogy a bíróság őket soha semmiért nem fogja elítélni. Ezek a gazemberek most túlmentek minden határon. S tették ezt nyilvánvalóan azért, hogy a gyöngyöspatai becstelenség és igazságtalanság árnyékában, amelyet a „jogvédők” és a bíróság követett el, a magyarok ellen kezdjék lázítani a cigányokat.

Itt az idő, hogy megállítsuk ezeket a gazembereket. A Sorosjugendeket. Mielőtt nagyobb baj lesz. Mielőtt tényleg kitör az, amit 2010 óta akarnak: egy polgárháború.

]]>https://badog.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2825) Sport (729) Autómánia (61) Gazdaság (713) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Nagyvilág (1310) Nézőpont (1) Kultúra (9) Tv fotel (65) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Szépségápolás (15) Heti lámpás (322) Mozaik (83) Mozi világ (440) Flag gondolja (36) Mondom a magamét (7725) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (11) Tereb (146) Történelem (18)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>