Ma 2021 január 27. Angelika napja van. Holnap Károly, Karola napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: A Szent György Lovagrend állásfoglalása

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ha kissé megkésve is, de álljon itt a Szent György Lovagrend állásfoglalása. Csak azért, hogy tudjunk erről is:

Magyarország, az Európai Unió iránymutató tagországa

A Szent György Lovagrend magyarországi Komturája visszautasítja az inkompetens politikus Magyarországra tett sértő és megalázó kijelentését

Magyarország volt az első az Európai Unió tagállamai közül, aki időben felismerte Európában a bevándorlási hullámmal együtt járó súlyos problémákat. Magyarországnak, éppen ezért több népszerűtlen intézkedéshez kellett folyamodnia, hogy Európát az immár jól ismert veszélyektől meg tudja védeni, ezzel önmagát hónapokig tartó sértegetésnek és degradálásnak kitéve.

Egy luxemburgi politikusnak, Jean A.-nak, azzal a kijelentésével, hogy Magyarországot ki akarja vágni az Európai Unióból, csak koszos politikai aprópénzhez való hozzájutás lehetett a célja.

Az Európai Unió vezetői beismerték, hogy az Európai Unió jelen pillanatban nem a csúcskorszakát éli, ezért az ilyesfajta kijelentések, melyek egy kis európai országból jönnek, egyáltalán nem az Európai Unió megerősítését eredményezik. Jean A., az európai politika komolytalan alakja, az ilyen kijelentésekkel nagy károkat tud okozni.

Eddig úgy tűnik, hogy ő a bevándorlás politikában semmiféle megoldást nem tudott felmutatni, sőt, szakértelmet sem tanúsított. Európának kötelessége segítséget nyújtani, ugyanakkor köteles önmagát kulturálisan, emberileg és biztonságpolitikailag megvédeni.

Úgy tűnik, hogy az olyan politikusok, mint az eddig teljesen ismeretlen Jean A. a Brexitből és annak következményeiből semmit nem tanult. A Szent György Lovagrend magyarországi Komturája azt szeretné, hogy az Európai Unió tagjai kölcsönösen támogassák egymást, figyeljenek az egyes nemzetekre és kultúrákra, valamint, hogy szembeszálljanak a széthúzókkal.

A Szent György Lovagrend kívánsága és elvárása egy erős Európai Unió, stabil békével és nemzeti szabadsággal.

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (37) Történelem (14) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Jobbegyenes (1954) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (171) Flag gondolja (33) Tereb (140) Nagyvilág (1453) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Autómánia (61) Mondom a magamét (5063) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (656) Belföld (5) Sport (729) Politika (1571) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Heti lámpás (250) Irodalmi kávéház (503)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>