Ma 2022 május 19. Ivó, Milán napja van. Holnap Bernát, Felícia napja lesz.
Bayer Zsolt: A hét vallási híre az ORF-en

Bayer Zsolt: A hét vallási híre az ORF-en

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Tisztelt Bayer Úr, már kedden szerettem volna írni Önnek...

de időm nem engedte. Kedden reggel az ORF oldalán a fő-hírek között vallás címszó alatt, a következő cikk ""Homophop":Ex-Prälat rechnet mit Kirche ab" jelent meg. Kb. reggel 9-töl egészen estig, 23 óráig egészen biztosan kint volt, tehát mondhatjuk, egész nap főcímként szerepelt. Azóta már a főoldalról lekerült, hogyha bemegy az ORF vallással foglakozó oldalára a cikk jelenleg a 14-ik helyen van, lehet mire Ön olvassa még lejjebb csúszik. Ehhez képest egy másik vallási hír sem került azóta, a főoldalra a szalagcímek közé. Nemhogy egy egész napra, de még 15 percre sem. Ezzel csak azt szeretem volna kihangsúlyozni, a legritkább estben jelnek meg a szalagcímek között vallási jellegű hírek, kivéve ha az egyház és/vagy vallás ellenes. 

Csináltam egy copy screent, hadd csodálhassa meg saját szemével az ORF keddi nyitólapját.

Mielőtt az ateisták kétségbe esnének, hogy már leszorult  a 14-edik helyre a vallási hírek között, de mint látni fogja, az ORF mindent megtesz, hogy felhívja rá a figyelmet. Míg a többi cikk szürke alapon van, addig ez az "ocsmányság"  fehér alapon van feltüntetve, és egy egy decens "Tipp" kockácskával is megvan jelölve. Nehogy valakinek elkerülje figyelmét. Sőt a címet is kibővítettek, és egyértelműsítették "Charamas:Leszámolás a "homofob" egyházzal". 

Biztos ami biztos erről is csináltam egy copy screent.

Nem akarom lelőni a poént, de olyanok lesznek benne, hogy a "homoszexualitásom Isten ajándéka", "a fél egyház homokos", "az egyház pedofíliát szisztematikusan előhozza (az emberekből/papokból)"


Az ocsmányság:
]]>http://religion.orf.at/stories/2840787/]]>

Az ORF vallási oldala:

]]>http://religion.orf.at/]]>

A cikk szerzője Johanna Grillmayer (]]>https://www.facebook.com/johanna.grillmayer]]>), egy hardcore feminista, aki egyébként már évek óta borzolja a keresztény (legfőképpen katolikus) olvasok idegeit az ORF-en vallási témának álcázva. Nem egyszer a 444-es és index-es stílusban.
Pl. 4 éve húsvétkor Jézust és az Apostolokat nevezte disznópásztornak. Rendszeresen ajnároz az ORF vallási oldalán keresztény, és főleg katolikus vallás ill. egyház ellenes/kritikus könyveket, írókat, filmeket. Kedvenc témái közé tartozik, a Vatikán és a Fasizmus "egyezménye". 
Persze a mohamedán vallással szemben, már sokkal elnézőbb, nem egy mosdató cikket írt velük kapcsolatban. Míg a keresztény egyházakkal kapcsoltban az egyház és vallás ellenes könyveket hirdeti. Addig az iszlámmal kapcsoltban, pontosan ennek ellentétét teszi. Kitűnő példa erre az "Iszlám az irgalmasság" című könyvről írt bemutatója. : ]]>http://religion.orf.at/stories/2562929/]]> A z ajánló utolsó pár sorában szuperlatívuszokban beszél a szerzőről, és a könyvről. 
Bayer Úr ezért nincsen itt szükség CEU-ra meg, 444-re és indexre, ugyanis közoktatás és közmédia elvégzi ugyanazt az agymosást közpénzen.

A németek megint megoldottak mindent:

Csakhogy valami vidámat (inkább tragikomikus) is küldjek, ezt az SWR-nél dolgozó barátom küldte, ezt kis videót facebookon. A németek az integrációért felelős szervek megértették, miért félnek az emberek migráns al/bérlőktől ill. lakótársaktól.  Nemcsak megértették, a megoldást is tudják. Nem nem káprázik  a szeme, és a videó nem is fake, az ARD hivatalos facebook oldalán postolták ki. A svájci lakótársam 5 percig nem hitte el,hogy ez nem kamu, hogy ezt halál komolyan gondolják. Szerintük azért nem akarunk migráns lakótársat, albérlőt, mert az nem tudja,hogy a kék kukába kell dobnia a papírt, vagy hogyan kell kicserélni a porzsákot a porszívóban. :D De semmigond, az integráció keretében megtanítják őket erre, sőt "albérlő jogosítványt" kapnak róla :D

]]>https://www.facebook.com/tagesschau/videos/1029282933876043/?autoplay_reason=all_page_organic_allowed&video_container_type=0&video_creator_product_type=0&app_id=273465416184080&live_video_guests=0]]>

]]>Forrás:]]>]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (6060) Jobbegyenes (2306) Heti lámpás (259) Belföld (6) Életmód (1) Nagyvilág (1465) Politika (1581) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Történelem (14) Irodalmi kávéház (513) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Mozaik (83) Tereb (141) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Gazdaság (664) Egészség (50) Kultúra (6) Sport (729) Autómánia (61) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>