Ma 2021 január 17. Antal, Antónia napja van. Holnap Piroska napja lesz.
Nem fogják elhinni, mi került a liberális őrület célkeresztjébe

Nem fogják elhinni, mi került a liberális őrület célkeresztjébe

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Erre még mi sem gondoltunk!

A liberalizmus nyálkás csápjai lassan az élet minden területét elérik. Mindent körbefognak és halálos ölelésükkel kiszorítják a maradék józan észt, józan ítélőképességet is azokból, akiket birtokba tudnak venni.

Csak kapkodjuk a fejünket. Üzleteket fosztogatnak, szobrokat döntögetnek, kultikus filmeket tiltanak le. Meghatározzák, mit mondhatunk és mit nem, mit nézhetünk és mit nem, mit ehetünk és mit nem, mivel közlekedhetünk és mivel nem.

De most végre ]]>megtalálták]]> azt a szegmenst, ahol bizonyára nagy előretörésre számíthatnak: a sebtapaszbizniszre is rátették a kezüket.

Immár piacra kerültek a fekete és barna bőrszínű sebtapaszok:

Csak a miheztartás végett. Nem ám csak úgy össze-vissza mindenféle világos vagy uram bocsá’ átlátszó tapaszokkal ragasztgatjuk sérült testrészeinket. Már meg van a megoldás, végre fellélegezhetünk!

Én már csak a szegény teheneket sajnálom, előbb utóbb rájuk lesz pirítva, hogy milyen kirekesztőek, hiszen csupán fehér színű tejet tudnak adni.

Ki hallott már ilyet?

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Életmód (1) Jobbegyenes (1946) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1453) Tereb (140) Egészség (50) Irodalmi kávéház (502) Sport (729) Heti lámpás (249) Gasztronómia (539) Történelem (14) Gazdaság (656) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Mozi világ (440) Vetítő (37) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (171) Belföld (5) Mondom a magamét (5038) Flag gondolja (33) Politika (1571) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>