Ma 2024 február 21. Eleonóra napja van. Holnap Gerzson napja lesz.
Az RTL ünnepelt sztárja nagyon csúnyán beleállt Orbánba

Az RTL ünnepelt sztárja nagyon csúnyán beleállt Orbánba

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ráadásul józanul beszélt zöldségeket.

 

Felhévizy Félix nagyon szereti a filmeket. A magyar filmeket pedig különösen kedveli. A régi nagy klasszikusokat sokadszorra is képes megnézni, mert mindig talál bennük valami újat, izgalmasat, de a friss magyar produkciókat is rendre követi. Nagyon tetszett neki például a ]]>Mellékhatás]]> című sorozat, ami történetesen az RTL streamingplatformján volt látható. Sok ismerőse mondta Félixnek, hogy miért néz meg bármit is az RTL produkciójában, hiszen olyan arcátlanul és igazságtalanul kormányellenesek, hogy nekik bizony nincs gyomruk megnézni tőlük semmilyen műsort. A hírlapíró részben igazat adott az őt kritizáló barátainak, hiszen valóban arcátlanság, amit ennek a csatornának a hírműsoraiban lenyomnak a kormány ellen, de ő megpróbálja szétválasztani ezeket a dolgokat, és a produktumot magát nézni, lefejtve róla annak a politikai vonzatát, hátterét. 

Az említett sorozatnak az egyik főszereplője Nagy Zsolt színművész volt, aki köztudottan baloldali érzelmű, hiszen ezt már többször kinyilvánította. Korábban szerepelt a Társaság a Szabadságjogokért által készített kormánylejárató propaganda]]>videó]]>ban is, amelyben egy ütött-kopott raktárépületben ]]>szomorúan mondta fel a szokásos ballib mantrát]]> a gonosz kormányról: megbélyegzés, kirekesztés, gyűlöletkeltés s a többi. Végül eljutott a csodálatos liberális konklúzióig: egy olyan országot szeretne, ahol mindenkinek helye van, ahol a különbségek helyett fontosabb az, ami közös bennünk. 

 

Szóval Nagy Zsolt politikai hovatartozása nem volt ismeretlen Felhévizy előtt, ennek ellenére tetszett neki a színész alakítása a Mellékhatásban. Ezt hívják talán elfogadásnak, felülemelkedésnek, ami ismeretlen az önmagát haladó gondolkodásúnak mondó baloldalon.

Azért került ez a téma most napirendre, mert a héten végigfutott a baloldali médiában, hogy Nagy Zsolt interjút adott a]]> Marie Claire]]>-nek, ahol a balos kommentelők szerint nagyon keményen beolvasott Orbán Viktornak és a kormánynak. Lássuk csak, mit mondott a színész:

„[…] Hogy hogy lopják és becstelenítik meg ezt az országot. Szégyellem magam Ausztriában, Németországban, Franciaországban vagy Szicíliában, amikor megkérdezik, hogy: Where are you from? A válasz után mindig rögtön hozzá kell tennem, hogy nem értek egyet Orbánékkal. Mindenhol. Nem lehetek büszke a saját országomra Magyarországon kívül. Azt érzem, hogy meghalt egy részem. […]"

Nos, itt azért álljunk meg egy szóra. 

Ha elfogadjuk azt, amit maga Nagy Zsolt nyilatkozott korábban, hogy bár alkoholizmussal küzd, de nagyon régóta egyetlen kortyot sem fogyasztott, akkor kijelenthetjük, hogy nem a pia beszélt belőle. Ami abból a szempontból rossz, hogy józanul beszélt zöldségeket.

A baloldali színész ugyanis erősen demagóg és általánosító szöveget nyomott, hiszen Felhévizy például pont az]]> ellenkezőjét tapasztalta ]]>Tenerifén, mint amit Nagy Zsolt mondott. Az ott megismert emberek pont azt mondták, hogy Orbán Viktor remek munkát végez, bár Spanyolországban is így mennének a dolgok és ott is lenne egy ilyen remek vezető, mint a magyar miniszterelnök. Félix ezen tapasztalás után nem kürtölte tele a fél világot azzal, hogy mindenki imádja Orbán Viktort, mert elfogadja, hogy sokféle ember van. Nagy művész úr erre a felismerésre képtelen. Álomvilágban él, úgy, mint a komplett baloldal. Hiszen meg vannak róla győződve, hogy mindenki úgy gondolkodik, mint az szűk közeg, amelyben ők mozognak. Legyen az a saját Facebook-oldaluk-, vagy akár egy szicíliai, illetve párizsi balos asztaltársaság. 

Egy szó, mint száz, az RTL sztárja nagyon csúnyán és igazságtalanul beleállt Orbán Viktorba, de azt azért a nagymonológja után hozzátette, hogy a csalódottság ellenére nem tervezi elhagyni az országot. Vajon miért nem? Talán azért, mert mégsem olyan rossz itt minden, mint ahogy azt állítja.

– Nem tagadom, felhúzott Nagy Zsolt nyilatkozata. El is gondolkodtam rajta, hogy talán csak azért volt ilyen hiteles a Mellékhatásban alakított szerepében, mert egy tahó, bunkó maffiózót alakított, és ez a figura nagyon passzolt a stílusához. Nem tudom, mindenesetre ez a kirohanása nem vall túlzott bölcsességre, és akkor még finoman fogalmaztam – gondolta magában kicsit ingerülten ]]>Felhévizy]]>, és leült megnézni a Szálka hal nélkül című régi magyar vígjátéksorozatot Bodrogi Gyulával és Szacsvay Lászlóval a főszerepben, azon mindig jól szórakozott.

Borítókép: Nagy Zsolt színművész a Társaság a Szabadságjogokért által készített videóban (Forrás: YouTube-képernyőfotó)

Felhévizy Félix

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Egészség (50) Életmód (1) Jobbegyenes (2760) Flag gondolja (36) Tereb (146) Politika (1582) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Sport (729) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (535) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Vetítő (30) Belföld (10) Nagyvilág (1309) Mondom a magamét (7417) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Gazdaság (698) Mozaik (83) Történelem (17) Heti lámpás (304) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>