Ma 2024 június 18. Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
Durva titok derült ki NoÁrról, Hajdú Péter leleplezte a pénzéhes megmondóembert

Durva titok derült ki NoÁrról, Hajdú Péter leleplezte a pénzéhes megmondóembert

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Lehullt az álarc.

Molnár Áron, művésznevén NoÁr a baloldal egyik leghangosabb megmondóembere áprilisban a NoÁr mozgalom Facebook-oldalán közzétett videóban]]> jelentette be]]>, hogy a szervezet meghatározatlan időre felfüggeszti működését. 

Egy elképesztően sikeres, közösségépítésben, adománygyűjtésben és szervezetfejlődésben kimagaslóan jól működő mozgalom lettünk, de muszáj volt mérlegelni, átgondolni és levonni a tanulságokat a kudarcokból és sikerekből. A végső konklúzió az időszakos megállás lett.”

Elmorzsoltunk egy könnycseppet a bejelentés után, meggyászoltuk ezt a nagyszerű mozgalmat. De nem tudtuk zavartalanul a gyászt megélni, mert Molnár Áron ismét hallatott magáról. Nagy Ervinhez hasonlóan ő is sietett támogatásáról biztosítani a ]]>dollárbaloldal új figuráját, Magyar Pétert]]>. Most pedig Hajdú Péternek ment neki. A baloldali politikai aktivistaként elhíresült színész, mivel megnyerte az RTL Sztárbox című műsorát indult volna egy nemzetközi bokszversenyen, ahol több ország celebjei mérik össze a tudásukat. 

 

Azonban NoÁr visszamondta az indulást a következő indokkal:

„Nem kaptam volna meccspénzt, így 3 meccset ingyen bunyóztam volna, illetve az volt a mondás, hogy a meccspénzt is a felkészülési pénzből kell megoldani. Másrészt nagy meglepetés volt, amikor az első tárgyaláson szemben ült velem Hajdú Péter. Mint később megtudtam, ő is a Hell igazgatótanácsának tagja, ő is masszívan részt vesz ennek a szervezésében. Nekem semmi dolgom Hajdú Péterrel, ráadásul a Varga Judit-interjú után extrán összetettem a kezem, hogy nem kell részt vennem egy olyan programban, amihez ennek az embernek köze lesz” 

Hajdú Péter ezek után ]]>elmondta a valóságot, leleplezte]]> a pénzéhes megmondóembert:

„[…] Sem ő, sem a managere nem említette a tárgyalások alkalmával, hogy problémájuk lenne a személyemmel. Egy dolgot szerettek volna: még több pénzt.  Nettó 15 millió forint Molnár Áronnak nem volt elég a felkészülésre. Megjegyzem, hogy tíz ország összes celeb versenyzői közül, egyedül neki nem! Ha Molnár Áron megkapta volna az általa kért összeget, akkor már nem számított volna, hogy én is lehetőséget kaptam, mint műsorkészítő a produkcióban! Akkor már nem kellett volna összemosni egy független magyar cég által megálmodott és megvalósított nemzetközi ökölvívó versenyt a politikával!

NoÁr többször bizonyította, hogy neki a pénz a legfontosabb, hiszen miközben fröcsögve szidta a kormányt, azért jól fizető szerepet szemrebbenés nélkül elvállalt egy állami dotációval készült filmben. Azt szokták mondani, hogy van az a pénz amiért korpásodik a haj. 

Most azonban a pénzéhségén túl az is kiderült Molnár Áronról, hogy ha nem kapja meg azt a pénzt, amit szeretett volna, akkor azonnal, aljas módon előrántja a politikai kártyát.

Hiába, a stílus maga az ember.

Borítókép: Molnár Áron (Fotó: Mónus Márton)

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Kultúra (9) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (11) Gasztronómia (539) Életmód (1) Jobbegyenes (2815) Nézőpont (1) Sport (729) Politika (1582) Gazdaság (711) Heti lámpás (319) Egészség (50) Történelem (18) Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (537) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7657) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>