Ma 2024 február 21. Eleonóra napja van. Holnap Gerzson napja lesz.
Felrobbantotta az internetet Donáth Anna vérgőzös posztja

Felrobbantotta az internetet Donáth Anna vérgőzös posztja

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Momentum primadonnája hatalmas öngólt rúgott.

 

Felhévizy Félix a vidék Magyarországának a szerelmese. A csodálatos levegő, a természet közelsége, az az őszinte világ mindig meghatja. Kevés az álnokság, nem hazudnak egymás szemébe az emberek, a szónak ebben a világban még súlya, értéke van. Nem véletlen, hogy szinte valamennyi országban a vidék a nemzeti, konzervatív oldalt támogatja és a liberális nagyvárosok pedig a baloldal mellett teszik le a voksukat. Ezért van az, amit tapasztalunk, hogy a baloldali pártok mindent megtesznek azért, hogy azt az erős köteléket – ami a nemzeti kormány és a vidéki Magyarország között már hosszú ideje létrejött – minden eszközzel megbontsák, tönkretegyék. 

Félix ezen a héten Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében kalandozott. A vidéki élethez hozzátartoznak a finom házias ételek, a hírlapíró pedig nem veti meg az efféle finomságokat. Csodás vaddisznó- és őzhúst vásárolt például Teremen, egy családi vadmanufaktúrában, ahol a nagyon kedves kiszolgálás mellett még kis dámszarvasokat is simogathatott. Majd természetesen vendéglátóinál bográcsban el is készült az ízletes étel. 

Amíg rotyogott a pörkölt a bográcsban, Félix Donáth Anna vérgőzös ]]>Facebook-posztjára]]> lett figyelmes, amelyben a Momentum primadonnája stílszerűen, pont a vidéki Magyarország és a kormány kapcsolatát ekézte. Érdekes dolog ez az internet, valahogy mindig a baloldali posztokat dobálja fel a világsztrádán szörfözőknek, de biztos ez csupán a véletlen műve. 

Szóval Annácska a következőket posztolta: 

„[…] A kormánypárt nagy átveréseinek egyike, hogy a vidék pártjának hazudja magát. Pedig a valóság épp az ellenkezője: a rendszerváltás óta eltelt időszak legvidékellenesebb kormánya a mai. A vidékellenes kormány tudatosan rombolja a magyar falvak és kistelepülések életkörülményeit, azzal a céllal, hogy minden ott lakó 100%-ban a kormány kegyeitől függjön. Miközben szinte minden pénzt elvon a vidéktől, és abból a saját elitjét gazdagítja. […] Ez a magyar vidék tragédiája. Valódi falurombolás zajlik a vidékellenes kormány vezényletével. És hiába a falusi csok típusú szemfényvesztések, hiába térköveznek, újítják fel a polgármesteri hivatalt meg építenek vadászházat a polgármesternek EU-s pénzből, ez nem vidékfejlesztés. A »vidék kormánya« csak újabb aljas hazugság. A magyar vidék haldoklik, a felelős pedig Magyarország vidékellenes kormánya.” 

Ez azért döbbenetes. A baloldal a belvárosból, szója lattét szürcsölgetve, eltartott kisujjal figyeli a vidéki életet és természetesen jobban tudja, hogy mi jó a vidéki embereknek, mint ők maguk.

De ez nem meglepő, hiszen a módfelett elfogadó, befogadó és haladó gondolkodású liberálisok már kimondták a verdiktet: vidéken mindenki sötét bunkó, azért szavaznak Orbánra, mert nem tudják, hogy mi történik a világban. Nem látják a csodálatos ]]>LMBTQ-felvonulásokat]]> az elmaradott zsákfalvakban, és holmi manufaktúrákban készítenek különféle vadételeket, ahelyett, hogy haladó, modern módon ]]>rovarokat ennének]]> szakmányban. 

Donáth hatalmas öngólt lőtt ezzel a posztjával. Hiszen 2002 óta az tapasztalható a választások során, hogy minél kisebb egy település, annál népszerűbb ott a Fidesz. Momentum európai parlamenti  képviselőjének sok szeretettel ajánljuk a figyelmébe a tavalyi választás eredményét mutató térképet, amely minden kétséget kizáróan mutatja, hogy a kormánypártok gyakorlatilag valamennyi választókerületben győzelmet arattak vidéken. Ez pedig nem azt jelzi, hogy a kormánypártok nem kezelnék szívügyükként a vidék Magyarországának a fejlődését, támogatását. Hanem pont az ellenkezőjét.

– Ismét kiderült, hogy a magyar baloldalt nem érdekli a valóság, a nemzetközi baloldal által sulykolt propagandaszöveget mantrázzák folyamatosan, nem számít, hogy az gyökeres ellentéte annak, ami Magyarországon igazából történik. Donáth Anna posztját pedig hiába tolja az internet lépten-nyomon az orrunk alá, attól még nem lesz hiteles, mint ahogy az egész hazai baloldal sem az, a hitelességüket ugyanis már nagyon régen eljátszották – gondolta magában ]]>Felhévizy ]]>és szedett magának egy nagy merőkanállal a meglehetősen finomra sikerült vaddisznópörköltből.

Borítókép: Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője és Gelencsér Ferenc, a párt elnöke sajtótájékoztatót tart a karmelita kolostor előtt 2023. május 30-án. Mögöttük a Momentum országgyűlési képviselői és az elnökség tagjai (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

Felhévizy Félix -]]> www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (304) Mozi világ (440) Flag gondolja (36) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Sport (729) Gazdaság (698) Titkok és talányok (12) Politika (1582) Egészség (50) Nagyvilág (1309) Tereb (146) Mozaik (83) Vetítő (30) Belföld (10) Autómánia (61) Jobbegyenes (2760) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (7417) Történelem (17) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (535)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>