Ma 2022 augusztus 19. Huba napja van. Holnap István napja lesz.
4bc3f58fface3b33a85a72a8489dde15.jpg

A liberálisok megmutatták ki az igazi rasszista

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Teljes a zavar: a liberók szerint csak a fehérek kaphatnak Oscart.

]]>Bojkottálja]]> az idei Oscar-gálát két fekete bőrű művész Spike Lee és Jada Pinkett Smith, mert a színészi kategóriákban már második éve csak fehér bőrű jelöltek esélyesek az amerikai filmakadémia díjára.

"Az 58 éves Spike Lee, aki novemberben tiszteletbeli Oscar-díjat kapott életművéért, az Instagram közösségi portálon közzétett üzenetében azt írta, nem támogathat egy hófehér Oscar-gálát. A rendező emlékeztetett arra, hogy épp Martin Luther King emléknapján tette közzé sorait. "

A liberális kommentelők is úgy látják, hogy már az Amerikai Film Akadémia is rasszista és kirekesztő. Az alábbi cikk olvasható a Dailydot.com írása nyomán az]]> index-en.]]>
 
"A 2015-ös Oscar-jelölések után komoly netes elégedetlenség zúdult az Amerikai Film Akadémiára, mert a legjobb férfi-női fő- és mellékszereplők közé csak fehér bőrű színészeket jelöltek, ezzel azt a látszatot keltve, mintha a színjátszás csúcsára csak fehér emberek érhetnének. 

Az Akadémia idén megismételte a tavalyi szégyenteljes teljesítményét, és megint összejött a 20/20, ahogy a Twitteren és más közösségi médiákban összefoglalták a fehér színészek hegemóniáját. Félreértés ne essék, a szégyen nem azoké a fehér színészeké, akiket jelöltek, hanem az Akadémiáé, ami nem fehér bőrű színészt nem tartott érdemesnek a rangosnak számító elismerésre.

Az Oscar-díjakat odaítélő bizottság tagjai egyébként 94 százalékban fehér emberek, akik 76 százaléka férfi, az átlagéletkoruk pedig 63 év."

Bizonyára az önérzetes liberó művészeket és kommentelőket ugyanígy felháborítja, mikor mondjuk egy kosárlabda-díjátadót néznek. 
 
Mert hát bizony ott sincs túl nagy diverzitás, ha a díjazottak bőrszínéről akarna valaki értekezni a játékosok érdemei és teljesítménye helyett.

A liberális elégedetlenkedők vajon azt is "szégyenteljesnek" tartják?

Vagy azzal minden a legnagyobb rendben van, csupán az Oscar jelölések vannak elszúrva?
 
Csépányi Balázs

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2388) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Történelem (15) Nagyvilág (1464) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (513) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Belföld (8) Gazdaság (667) Sport (729) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Tereb (142) Autómánia (61) Életmód (1) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Mondom a magamét (6251) Heti lámpás (260) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>