Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
ef703fca1d1ed0aafce0334022d48fbe.jpg

Aszpartámbűnözés

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Aszpartámot zabáltatnak a kigolyózott gójjal a pénzpárti pimaszok! A 80 ezres döglődési díjjal honorált modernkori rabszolgák a gürcölve-gebedve teljesített rettenetes robot után mindössze kajának látszó kemikáliát fogyaszthatnak, másra ugyanis nem telik a kipás kéz kreálta potompénzből.

A szélsőségesen fémdarabpreferáló fösvények gyártotta bolti produktumok összetétele egy titkolhatatlan tényt mindenesetre kristálytisztán kinyilatkoztat, melyet körülbelül a "minőségként reklámozott silányság" szóhalmazzal tudnánk legeslegjobban összefoglalni. Az olyan hektószámra nyakalt "nyalánkságok", mint a cukormentes kólakeverékek, a böföguszeszenzisszel bolondított joghurtszerű műmasszák, s a csokoládéitalnak svindlizett, "nyomokban kakaót is tartalmazhat" felirattal ellátott laboratóriumi italok bizony az aszpartám integrációjának hírhedett képviselői. Sajnos azt kell mondjam, hogy mammonista művilágunk materialista mivolta az édes termékek 60-80%-ának aszpartámozott valójában is jelentkezik. Ez az anyag ugyanis - édesítőszerként történő funkcionálása mellett - az egyik legsúlyosabb szervezetroncsoló méreg, a zöldhasút imádó antihumánus agyhalottak mégis a kajánkba kínlódják.

 
 
 
                                                                               Nyami-nyami
 
 
Vizsgáljunk meg pár tényt az aszpartámmal kapcsolatban! Ez a '70-as években még tiltott borzalom összesen 90 féle negatív hatást képes kifejteni az emberi szervezetre, mivel a vérbe kerülve formaldehiddé és hangyasavvá (!!!) bomlik. Ezen döbbenetindukáló kemikáliák mellett ráadásul még a bizonyítottan rákkeltő fenil-alanin is az aszpartám összetevője, emiatt talmudi tévhitektől távoli tudósok szóbanforgó anyagunkat az egyetlen 100%-os bizonyossággal káros ételösszetevőnek nevezik. Hogy maradhatott hát a piacon ez a bélkifordító brutalitás? A '70-es években az aszpartám helyett még a növényekből kinyert, teljesen természetes sztevia nevezetű összetevőt alkalmazták a cukor helyettesítésére, azonban Ronald Reagan elnökségének elején beindult a nagyorrú lobby az aszpartám szabadalmaztatásának engedélyezéséért. Nyilván rángtak a plafont verdeső profitért. Az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatal antiaszpartamista vezérét páros lábbal rugatta ki megválasztása után az egykori holowoodi színészként kipás körökkel komoly kapcsolatba kerülő újdonsült USA elnök. A pozícióba helyezett új kajaügyi főbiztos (bizonyos Arthur Hayes) természetesen már másnap áldását adta a méreggel való kvázi sorozatgyilkosságra. Reagan, a kipás kajalobby, valamint a mosléketető multicégek végre felsóhajthattak. A birkanép pedig tömhette magába a bélbojhokban botrányos banzájt okozó kemikáliát.
 
 
 
                                                           A fehérek ihatják az aszpartámot...
 
 
Az aszpartamista lobby világszerte nagyon erős, csak bizonyos vadmaterialista héberek hiányával megáldott területeken nem bírta eleddig érvényesíteni befolyását. Magyarországon lépten-nyomon beleütközünk a korcsosítók által promotált gusztustalanságokba, főként a külföldről behozott, globális szempontból tündöklő márkák tették magukévá ezt az összetevőt (kóka és popsi kólák termékei), de a gyanúsan olcsó üdítők is veszélyeztetettek. Eközben a rákos és idegrendszeri megbetegedések burjánzanak, aranykorukat élik Hazánkban, az ősnépességet 6 millióra leszállítani kívánó körök pedig enyves kezeiket dörzsölgetik. Aszpartámtól, nátrium-glutamáttól, fenil-alanintől tizedelődik a magyar gój, miközben az antimagyar zabáltatók méregdrága biokajáktól böffentenek visszhangot előidézve.
 
 
 
                                                   ...ezen pedig már méterekről kiszagolom a kemikáliát
 
 
A súlyos magyar megbetegedések képében felvillanó vérpadszerű víziót ráadásul az Országos (!) Onkológiai Intézet tetőzi tovább, mivel nem hajlandó vidéki betegeket fogadni körzeten kívüliségre (!) hivatkozva. Aki tehát nem a pesti pestis trutymósújtotta közegének Szdsz szavazó betege, az aszpartámtömés miatti megbetegedés esetén élőhalottként bolyonghat tovább ebben a turbótoleráns liberális világban. Szélsőliberális, kórházprivatizációnak nevezett gazemberség + mekdonálcból, teszkóból származó aszpartámdúsított ízgyönyör = többmilliós temetési számla. Köszönjük néked neoliberális világrend, köszönjük néked aszpartám!


Tor Salqvist
 
Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Történelem (18) Nézőpont (1) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Belföld (11) Sport (729) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (322) Tv fotel (65) Egészség (50) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Tereb (146) Politika (1582) Kultúra (9) Gazdaság (713) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Mondom a magamét (7708) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2823) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>