Ma 2017 április 28. Valéria napja van. Holnap Péter napja lesz.

december 2009

 • A világ legjobb futballistája hivatalosan is Lionel Messi!

  Az idei Aranylabda jó helyre került. A világ legjobbja 2009 - ben Lionel Messi lett, eddig soha nem látott fölénnyel. Meglepetések csak a hátsóbb régiókban történtek, ezek közé tartozik C. Ronaldo második, illetve Ibrahimovic hetedik helyezése. Ki emlékszik 42 éve ki nyerte a nívós díjat?

 • Kitekintő - Ötletbrókerek

  Könyvekről sokféleképp lehet írni. Rendszeresen jelentkező Kitekintő, gazdasági rovatunkban Matolcsy György, az Orbán-kormány gazdasági minisztere szubjektív gondolatait osztja meg olvasóinkkal. Érdemes visszamenőleg is elolvasni ezeket a gondolatokat!

 • Hazudós 5.

  Ezt a műfajt a híres Berecz András alapozta meg, az ő nyomát követve dolgozott külföldön Münchausen báró, idehaza bizonyos Háry János és Ablonczy Bálint. Az alábbi remeket hihetetlen szerencsével teljes épségben leltem meg itt, éppen ezen a képernyőn!

 • Ez történt Hollywood-ban…XXV.

  Több jó hírrel is szolgálhatunk így december elején. Megkezdődik az Avatar jegyek értékesítése, közben kapjuk a jobbnál jobb előzeteseket és posztereket. Szóval van miért tovább olvasni. Ha nem hiszitek, legalább az Iron Man 2 poszterért gyertek beljebb.

 • A halálra ítélt zászlóalj – Gyimesbükk, 1944

  Mihelyt kitavaszodott, kineveztek Gyimesbükkre őrsparancsnoknak s egyben helyőrségparancsnoknak is. A pályaudvar forgalma igencsak fellendült a német visszavonulások, valamint a keleti arcvonalon a harcot befejező olasz csapatok visszavonulása miatt.