Ma 2021 április 15. Anasztázia, Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.
A muszlim gyerekekért mindent

A muszlim gyerekekért mindent

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
 Valami bűzlik Németországban...

A kisebbség diktatúrája a többség felett.

A németországi Lipcse városában két óvoda is úgy döntött, hogy többé nem szolgál fel olyan ételt, amely sertéshúst tartalmaz. Az intézkedés a valamikor szebb napokat látott ország beteges megfelelési kényszerének egy újabb bizonyítéka.

A két óvodába ugyanis írd és mondd 2, azaz kettő muszlim gyerek jár, vagyis miattuk mostantól a német vagy esetleg más nemzetiségű, de nem az iszlám vallást követő gyermekeknek le kellene mondaniuk kedvenc eledeleikről, így adott esetben a rántott húsról vagy éppen a grillkolbászról is.
Szerencsére a feltételes mód indokolt, ugyanis a döntés komoly vitákat generált, olyannyira, hogy az óvodák vezetői legalábbis egy időre kénytelen-kelletlen elhalasztották az intézkedés bevezetését.

A történetben azért az is érdekes, hogy a döntéshozóknak eszükbe sem jutottak alternatív megoldások, netán többféle menüsor vagy étrend-választék kialakítása, hanem a két iszlám vallású gyerek miatt egyszerűen törölték volna a sertéshúsból készült ételeket.

Ami tehát egy szűk kisebbség számára kedvező, az a nagy többségnek kényszerintézkedés.

A történelmet jól ismerők tudják, hogy a múlt század vörös és barna diktatúrája is körülbelül így működött.

A német pártok közül egyébként a szászországi kereszténydemokraták elfogadhatatlannak nevezték a történteket, de a javaslatot az AfD is elítélte, a balliberális oldal az esettel kapcsolatban még nem nyilatkozott meg, de a korábbi kijelentéseik alapján sok illúziónk nem lehet azzal kapcsolatban, hogy ők hogyan vélekednek erről a kérdésről.

Egy biztos: valami bűzlik Németországban és az pedig nem a sült malac.

Juhász Attila - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2006) Nagyvilág (1454) Heti lámpás (254) Mozi világ (440) Politika (1578) Mondom a magamét (5225) Belföld (6) Gasztronómia (539) Egészség (50) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (171) Életmód (1) Gazdaság (657) Sport (729) Flag gondolja (33) Vetítő (37) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (14) Irodalmi kávéház (505) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Tereb (140)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>