Ma 2024 május 23. Dezső napja van. Holnap Eszter, Eliza napja lesz.
eeae072c0a0c7f8903806d54ef16598f.jpg

Harry Potter és a Halál ereklyéi I. rész – világpremier Londonban

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

London legelegánsabb mozijában a Leicester Square-en, hatalmas érdeklődés mellett, bemutatták a Harry Potter rajongók legnagyobb örömére az új részt a Halál ereklyéi I.-et.

Vadul fújt a szél, és mindenki azt hitte, zuhogni fog, mégis dugig telt rajongókkal a London legelegánsabb mozijainak otthont adó Leicester Square, ahol tegnap este megtartották a Harry Potter és a Halál ereklyéi I. rész-e (Harry Potter and the Deathly Hallows Part I, hazai bemutató november 25.) világpremierjét.

A rajongók nem vártak hiába, a stáb és a szereplők közül mindenki ott volt, aki számít: Daniel Radcliffe és Rupert Grint öltönyben-nyakkendőben, Emma Watson új stílusú, rövid hajjal, és egy nagyon elegáns fekete csipke miniruhában állta a rajongók rohamát. De a sorfalat álló halálfalók között, a vörös szőnyegen végigsétált az összes fontos szereplő – tulajdonképpen a teljes angol színészválogatott: többek között Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Imelda Staunton, Julie Walters, Jason Isaacs, Tom Felton, Bonnie Wright és Mark Williams is ott volt, sőt, a Twilight-sorozat egyik szereplője is: az utolsó két filmben ugyanis Jamie Campell Bower alakítja Gellert Grindelwaldot. A fiatal sztár törött bokával sem hagyta ki a fantasztikus hangulatú eseményt.
– Ez a legjobb, a legizgalmasabb, de egyben a legfélelmetesebb rész is – jelentette ki az újságírók előtt Emma Watson.
 
 
 
– Fantasztikus érzés, ennyi rajongót látni – lelkesedett J.K. Rowling. – Minden évben félek, hogy nem jönnek el ennyien, és szerencsére mindig tévedek. Sokan reggel óta itt várnak.
– Egy jó történetnek ekkora hatalma van – mondta erre Ralph Fiennes.
 
IC Press                                                                                        

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Heti lámpás (314) Belföld (11) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2805) Egészség (50) Életmód (1) Tv fotel (65) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Történelem (18) Kultúra (9) Vetítő (30) Mozaik (83) Autómánia (61) Tereb (146) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1310) Gazdaság (710) Mondom a magamét (7616) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>