Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
127c05e7eb061bd889ef5bf878b75608.jpg

Szerintem - Csizmadia Csaba Fradi naplója 3.rész

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Sajnos nem sikerült a három bajnoki pontot itthontartani a Nyíregyháza ellen. Felemás félidőket játszottunk, az első félidőben egy kicsit tompák voltunk, a második félidőben feljavult a játékunk, de nem tudtuk feltörni a masszívan védekező szabolcsiak védelmét.

Az első félidőben nem is igazán tudtunk helyzetet kialakítani a vendégek kapuja előtt, talán csak az az egy helyzetünk volt, amit én melléfejeltem. Nyomtunk végig, de száz százalékos helyzetet egyszerűen nem tudtunk kialakítani. Uraltuk a mérkőzést, hiszen hátul stabilak voltunk, mi birtokoltuk többet a labdát, építkeztünk, de nem volt átütőerő a játékunkban. A szünetben azt mondta Ron Reid és Craig is, hogy próbáljunk nagyobb tempóban és pontosabban játszani.


Csizi fotóinak forrása - 100% Fradi sportmagazin

A második félidőben, úgy gondolom nagyobb fokozatra is kapcsolt a csapat, voltak helyzeteink, átlövéseink, de ma semmi nem sikerült. A cseréink is nagy mértékben segítették az előre játékot. Sajnos hozzá kell szoknunk, hogy minden csapat az Üllői úton beáll védekezni és csak a rombolást tartja szemelőtt, nagyon nehéz felállt védelem ellen játszani. A Nyíregyháza is ezt tette, mint ahogy a legutóbbi hazai mérkőzésünkön a Szombathely is. Én nagyon sok esetben megjátszható lettem volna, üres területre befutottam, de nem nagyon kaptam labdát. Talán ez azzal magyarázható, hogy sok jobblábas középpályásunk van, ők pedig a baloldalra könnyebben fordítanak, mint az én oldalamra.


Általában akkor jöttek a labdák, amikor már az ellenfél játékosai lezárták az előttem nyíló területet.
Nagyon bánt, hogy veszítettünk ismét két pontot és  nem sikerült megörvendeztetni a nagyszerű közönségünket. De menni kell tovább, küzdeni, hajtani is meg lesz az eredménye. Most hazautazom Erdélybe a szüleimhez, ott töltöm a hosszú hétvégét. Minden kedves szurkolónknak kellemes hétvégét és méltóságteljes ünneplést kívánok.

Hajrá Fradi!

Csizmadia Csaba

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (702) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Sport (729) Szépségápolás (15) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Tereb (146) Mozi világ (440) Mozaik (83) Életmód (1) Nagyvilág (1309) Gasztronómia (539) Heti lámpás (310) Egészség (50) Történelem (17) Tv fotel (65) Belföld (10) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Mondom a magamét (7501) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2778) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>