Ma 2024 április 16. Csongor napja van. Holnap Rudolf napja lesz.
Jön a magyar klasszikus!

Jön a magyar klasszikus!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Visszajön a Tábor!

Kubatov Gábor a facebook-on közölte az örömhírt!

MEGEGYEZTÜNK! A Ferencváros tábora 2017. 11. 04-én a Debrecen ellen visszatér. Részletek szerdán. Ferencváros!

NB I, 13. forduló
Október 21., szombat, 15.30
FTC–Újpest
Jegyek: online ]]>ITT]]>

Kihagyhatatlan mérkőzés következik.

A válogatott szünetet követően Felcsútra látogattunk. Nekünk nem jött jól a szünet, mert győzelmi szériában voltunk. Aggódtam is, hogy melyik arcát mutatja majd a csapat ezen a mérkőzésen.

Varga megsérült, így az ügyeletes gólvágónk nélkül vágtunk neki a mérkőzésnek, amely nem ígérkezett könnyünek, hiszen a jó erőkből álló Puskás Akadémia már a Groupama Arénából is pontot tudok csenni a nyitó fordulóban.

Az előzetes félelmeim nem igazolódtak be, hiszen jól játszottunk, kézben tartottuk a mérkőzést, sőt az első félidő végén még a vezetést is meg tudtuk szerezni Paintsil révén. A második félidőben vissza álltunk, de még így is növelhettük volna az előnyüket. Nagy lehetőség előtt álltunk, hiszen győzelmnünk esetén az élre állhattunk volna, hiszen a Vidi pontokat veszített Balmazújvárosban. Talán ez volt az oka annak, hogy kicsit tőlünk szokatlan, idegen módon visszahúzodtunk. A győzelmünk egyetlen pillanatig sem fordott veszélyben. Koch sajnos kihagyta a kihagyhatatlant, így nem növeltük az előnyünket kettőre.

Puskás Akadémia-FTC 1-1 (0-1)
Puskás Akadémia: Hegedűs - Osváth (Latifi, 46.), Vanczák, Heris, Poór - Balgh B., Mevoungou, Perosevic, Márkvárt (Bacelic-Grgic, 46.), Szakály (Prosser, 75.) - Knezevic
FTC: Dibusz - Botka, Otigba, Blazic, Pedroso - Leandro, Spirovski (Koch, 75.) - Lovrencsics (Sternberg, 82.), Gorriaran (Amadou, 68.), Paintsil - Böde
Sárga lap: Vanczák (59.), Latifi (68.), Blazic (74.), Otigba (79.), Botka (90.)
Gól: Knezevic (84., 11-es), illetve Paintsil (39.)

A végén azonban Bognár Tamás játékvezető belenyúlt a mérkőzésbe. Előbb Botka ellen elkövetett szabálytalanságárt nem ítélt büntetőt nekünk, majd nem sokkal később egy kamu-műesésért viszont befújta a 11-est a hazaiaknak. Természetesen a Felcsútiak értékesítették az ajándékba kapott büntetőt, így elmaradt az egyébként megérdemelt győzelmünk.

Sajnos így nem tudtuk átvenni a vezetést a Videotontól, maradt a két pontkülönbség.

No komment...

Nagyon remélem, hogy a csapat van olyan erős, hogy túl tudja magát tenni ezen a nevetséges ítéleten és megmutatja, hogy van tartása és azt is, hogy nem lehet megtörtni.

Következik a derbi!

Azt már százszor, ezerszer leírták, hogy ezen a mérkőzésen nem számít a papírforma, nem számít, melyik csapat hanyadik helyen áll a bajnokságban, csak az számít, hogy erre a mérkőzésre hogy tudja felszívni magát.

Szép feladat előtt állunk!

Hajrá Fradi!

Csépányi Balázs
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (312) Életmód (1) Vetítő (30) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Politika (1582) Tv fotel (65) Mozaik (83) Gazdaság (704) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (10) Autómánia (61) Sport (729) Történelem (18) Irodalmi kávéház (537) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7536) Tereb (146) Jobbegyenes (2786) Kultúra (7) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>