Ma 2024 április 25. Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.
963a26102ccfa938c94905112951e92c.jpg

Fradista szemmel - Volt egyszer egy csapat...

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Mestermérleg 10.
Először is gratulálunk a Honvédnak, amely már harmadjára győzött le minket.{...}Ismét elszalasztottuk annak a lehetőségét, hogy a második helyre feljöjjünk. Az öltözőben röviden már elmondtam, hogy közel sem vagyunk a csúcson. Fontos azonban, hogy egységesek maradjunk, ez a legfontosabb most.

Úgy gondoltam, illetve inkább reméltem, hogy a Puskás Akadémia elleni mérkőzés lesz az utolsó amelyről nem lehet hagyományos értékelést készíteni, de sajnos nem így történt. A Honvéd elleni találkozó is abba a kategóriába tartozik, amely nem ítélhető meg pusztán szakmai szempontok alapján.

Akeem Adams tragédiája, most már bizton kijelenthetjük, mélyen megrendítette a srácokat. Sajnos többről van szó, mint pillanatnyi görcsről vagy gyorsan elmúló összpontosítási problémáról.

Menjünk vissza az időben pár hetet.

Az Újpest ellenei mérkőzésen szárnyalt a csapat, együtt ünnepelt, több mint húszezer ember. Minden fényesnek tűnt, úgy érezhettük, - jogosan, hogy végre van egy CSAPATUNK, amely hosszú-hosszú idő után méltán esélyes a bajnoki cím megszerzésére.

Ekkor jött a tragédia. A srácok azóta mind a két bajnokijukat elveszítették, de nem is ez a legaggasztóbb, sokkal inkább az, hogy nem igazán látom a kilábalás lehetőségét.

Adamsről a hét elején ismét rossz hírek kerültek napvilágra, le kellett vágni a bal lábát…

Az ismételt, ki tudja hányadik életmentő műtétről, és a végtag kényszerű amputációjáról a srácok bizonyosan tudtak vasárnap, hiszen aznap este zajlott a műtét. Tegyük a szívünkre a kezünket, melyikünk tudna úgy száz százalékosan koncentrálni, ha egy társát, barátját este az élete megmentésének érdekében felszabdalják.

Ugye semelyikünk! Akkor ezt nem várhatjuk el a többségében 20-25 éves srácoktól sem!

A szurkolóknak és a vezetőségnek is önmérsékletet kell tanúsítaniuk ebben a helyzetben. Vegyük végre észre, legyünk végre tisztában azzal, hogy MINDENKI arra vár, hogy a Ferencváros megtörjön!

Nem adhatjuk meg ezt az örömöt senkinek sem! Küzdenünk kell és felállnunk a padlóról!

Mi VAGYUNK A FERENCVÁROS!

 A válogatott találkozók miatti szünetet ki kell használnunk, elsősorban a lelkünket kell megnyugtatni, ez embert próbáló feladat. Hatalmas felelősség nyugszik a szakmai stáb vállán, de hiszem, hogy meg fognak birkózni ezzel a nagyon nehéz feladattal.

Végezetül álljanak itt az ullőiút129 szurkolói portálon Tabi Norbert tollából származó (eredetileg a Corvinus online-on) megjelent szívbemarkoló, de ugyanakkor mégis felemelő gondolatok:

„{…} Ez a fiatal trinidadi fiú most élete legnagyobb és legnehezebb meccsét vívja.

Néhány hete még senki sem tudta, ki is ő, a képzeletbeli stadion most mégis tele, a lelátón mindenki egy emberért szorít, és mindenki biztos a sikerben.

Akeem, ezt a meccset meg kell nyerned!  A drukkerek a vérüket adták játékosukért.

Általuk a lehető legnemesebb szerződés köttetett meg. Hiszen „a mi szerződésünk egy életre szól”.

Hajrá Fradi!

Csépányi Balázs

 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1310) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7561) Vetítő (30) Belföld (11) Tv fotel (65) Sport (729) Heti lámpás (312) Életmód (1) Politika (1582) Titkok és talányok (12) Történelem (18) Egészség (50) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (7) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2793) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (146) Gazdaság (706) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>