Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
298f0a863459b13c4ca789d21cb97ffc.jpg

Fradista szemmel - Szimpatikus vesztes

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Forgalmi korlátozások
Biztonsági szempontból kiemelt kockázatúnak minősítették csapatunk vasárnapi, DVSC elleni mérkőzését, emiatt több forgalmi korlátozást is lesz az Albert Stadion környékén.
A Gyáli úton megállási és részleges behajtási tilalom lesz, míg az Üllői úti szerviz úton mindkét oldalt lezárja a rendőrség, de a gyalogos közlekedés a pénzverde oldalán biztosított lesz.
A metró aluljáró teljesen nyitva lesz, de a vendégszurkolók megérkezése, illetve távozása során a stadion felöli felüljárók le lesznek zárva. Ugyanekkor forgalmi korlátozás is lesz az Albert Stadion közvetlen környezetében.]]>
www.fradi.hu
]]>

Bizony az MTK új, az örökrangadón debütáló kabalafigurája Gedeon nem hozott nekünk szerencsét. Ismét jól fociztunk domináltunk is ahogy kell, de az eredmény ismételten elmaradt, sőt most még az egy pontnak sem örülhettünk.

Az előző Fradista szemmelben azt írtam, hogy dominálnunk kell az MTK ellen ugyanúgy, mint ahogy azt tettük a Győr elleni találkozón, ez sikerült is, bár most nem voltunk annyira erősek, mint azon a találkozón. A másik reményem a Fortuna ismét nem állt mellénk. A kapott gólokért azonban csak magunkat hibáztathatjuk. Ismét magunkat vertük meg, magunkat hoztuk nagyon nehéz helyzetbe.
Szinte már nincs is olyan találkozónk ahol ne hátrányból kellene fociznunk. Ha minden mérkőzésen gólelőnyt adunk az aktuális ellenfelünknek, akkor nagyon nehéz mérkőzéseink lesznek. Gyermeteg hibák sorát követjük el hétről-hétre, amit az ellenfél azonnal ki is használ, mi pedig egész egyszerűen a leglehetetlenebb módon puskázzuk el rendre a jobbnál jobb lehetőségeinket. Az MTK ellen kétszer sikerült is egyenlítenünk, helyrehoztuk a hibáinkat és mégis ahelyett, hogy kihasználtuk volna a lélektani előnyünket és behúztuk volna a mérkőzést megkaptuk a harmadik, sőt a negyedik gólt is.

A védelmünk nagyon gyenge lábakon áll. Besic jó, sőt nagyon jó, de Otten nem megoldás a védosorban és a balhátvédként szereplő Jovanovics is rossz megoldás ezen a poszton. Örömteli, hogy Moniz mester nagyon jól látja hol vannak hibák, hol vannak olyan lyukas posztok ahova szereznünk kell kvalifikált játékosokat. Ennek a tisztánlátásnak a kézzel fogható eredménye megítélésem szerint a héten szerződtetett Bundesliga játékos Philipp Bönig. Ő vérbeli balhátvéd, remélhetően vele megoldódik majd a baloldali védő problémánk. Kleint vissza kell állítani a védelem tengelyébe, Otten helyett. A cseh srác valóban nem túl gyors, de remekül helyezkedik és nagyszerűen fejel.

Arra kérdésre, hogy miért puskázunk, ügyetlenkedünk el annyi helyzetet nem tudom az igazi választ. Mert az csak egy dolog, hogy igazolni kell egy vérbeli csatárt a télen. Itt valami mentális probléma is van a támadóinknál. Bízom benne, hogy Moniz meg fogja találni a probléma igazi okát és végre gólokat is fogunk szerezni, nem csak kidolgozásig és a dominálásig jutunk el.


...most egy is elég lenne...

Holnap a DVSC gárdáját fogadjuk. Igazi vérbeli rangadónak ígérkezik a találkozó, hiszen a tavalyi bajnokot látjuk vendégül. Sokak szerint a Loki gyengélkedik ebben a bajnokságban, de az erejét jól mutatja, hogy még így "gyengélkedve" is második a tabellán. Igazán holnap fog kiderülni, hogy mit tudunk kezdeni a nagyon erőszakos debreceni támadókkal és a technikás középpályás sorukkal.
Nem szabad gólt, gólokat ajándékoznunk a piros-fehéreknek, mert akkor borítékolható a vereségünk.
Ha azonban a Győr és az MTK ellen mutatott támadójátékunkat hozni tudjuk és hátul is stabilak leszünk a győzelem nem fog elmaradni és végre kitörhetünk a szimpatikus vesztes hálátlan szerepköréből.

Hajrá Fradi!

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Mondom a magamét (7501) Tv fotel (65) Életmód (1) Nagyvilág (1309) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Vetítő (30) Belföld (10) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Jobbegyenes (2778) Politika (1582) Tereb (146) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Gazdaság (702) Heti lámpás (310) Történelem (17) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>