Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
w-bcsaba-ftc.jpg

Fradista szemmel – Elkezdődött!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Téli álmából az elmúlt hétvégén felébredt a magyar labdarúgás. A futballkedvelők már nagyon várták, hogy újra potyogjanak a gólok a magyar pályákon is, ne csak a külföldi topligák mérkőzései nyújtsák hétről-hétre a szórakozást.

Mi Fradisták pedig ha lehet ilyet mondani a megszokottnál jobban, izgatottabban vártuk a mostani idénykezdetet. Azt bizton kijelenthetem, hogy 2004-óta várunk erre a tavaszra.

Megjártuk a poklot és végre a szezon végén a mennybe juthatunk.

De egyelőre ne szaladjunk ennyire előre.

A „mennyországba”vezető út bizony sok-sok nehéz mérkőzéssel van kikövezve. Kemény munkára, alázatra és fegyelemre lesz szükség - a jó játék mellet, hogy végül elérjük a célunkat.

A főpróba nem sikerült a legjobban, hiszen a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Groupama Arénában egy null arányú vereséget szenvedtünk a Videotontól. Nehéz lesz a visszavágó, ha meg szeretnénk védeni a címünket. De teher alatt nő a pálma. Szép feladat lesz kivívni idegenben a továbbjutást.

Ahogy mondani szokták, ha a főpróba nem sikerül az előadás nagy siker lesz.

Békéscsabán vendégszerepelni sosem volt leányálom. Korábban számos találkozón gyűlt meg a bajunk a Viharsarkiakkal. Szerencsére Pintér Ádám első ferencvárosi góljával végül el tudtuk hozni a nagyon értékes három bajnoki pontot a sereghajtó otthonából.

Így ha nem is hatalmas siker, de biztos győzelem lett az idénynyitó találkozónk vége. Egy lépéssel közelebb kerültünk a nagy célunkhoz.

Nagyon hiányzik Böde Dani. Reméljük hamarosan hadra fogható lesz a góllövőlistát biztosan vezető támadónk, mert azt be kell vallani, hogy nélküle nincs elég átütőerő a támadásainkban.

Szombat délután a télen nagyon megerősödött Puskás Akadémia csapatát fogadjuk. Nekünk minden mérkőzést meg kell nyernünk.

Csak a győzelem az elfogadható az első tavaszi, hazai fellépésünkön.

Hajrá Fradi!

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Autómánia (61) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Életmód (1) Egészség (50) Politika (1582) Jobbegyenes (2778) Tereb (146) Flag gondolja (36) Gazdaság (702) Gasztronómia (539) Belföld (10) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (310) Kultúra (6) Sport (729) Történelem (17) Mozaik (83) Mondom a magamét (7501) Nagyvilág (1309) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>