Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
c4c69887f73408175a79f0552042c9d4.jpg

Fradista szemmel – Csillogó ezüst

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A bajnokcsapat legyőzésével megszereztük a 21. Magyar Kupa aranyunkat. A srácok megérdemelten ünnepelték ezt a valóban nagyszerű, régen áhított sikert.

Nagyon nehéz talajon játszva, kő kemény mérkőzésen diadalmaskodtak.

De az ünneplésből vissza kellett térni a soron következő feladathoz, amely nem volt kevesebb, mint annak a kiesés elkerüléséért küzdő Honvédnak a legyőzése, amely az utóbbi években, főként a hazai találkozóinkon rendszeresen borsot tört az orrunk alá. Marco Rossi irányításával, ez a valljuk be gyöngécske kispesti alakulat újra arcot, stílust kapott és több mint valószínű bent is marad az első osztályban.

A mérkőzés előtt az ARANYOS kézis lányainkat köszöntöttük, Tomoriékat nagy-nagy szeretettel és örömujjongással köszöntötte a publikum.

 

A hangulat tehát adott volt egy jó mérkőzéshez, annak ellenére, hogy a szezon végére elfogytunk. Busai, Hajnal, Nalepa után immár Gera Zoli is a maródiak listáját növelte. Rajtuk kívül a két Nagy, Dominik és Ádám csatlakozott az U-20-as VB-re készülő válogatott kerethez és kiutazott Ausztráliába. Szóval Doll mesternek abból kellett „főznie” amije maradt. Ráadásul az MTK legyőzte a Haladás csapatát, így mindenképpen győznünk kellett a piros-feketék ellen.

Látszott a csapaton a hétközi kupamérkőzés és az utána következő ünneplés hatása, na és persze a sok hiányzó sem tett jót a mérkőzésnek. Nem volt meg az átütőerő a játékunkban, sokat bizonytalankodtunk, ráadásul Pavlovics is megsérült, sőt Varga Rolandot is le kellett cserélnünk a találkozó során.

Dibusznak kellett 2-3 alkalommal remekül védeni, mert a Honvéd valóban jól játszott, ki akarta harcolni már ezen a találkozón a bennmaradást. De a fiúk küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak ezen a vasárnapon. Gera és Hajnal hiányában, végig robotolva, de csak behúztuk ezt a nagyon nehéz találkozót is. Ezúttal az immár a csapatunkban a 150. díjmérkőzését játszó Somália volt eredményes.

A mérkőzés csapnivaló volt, de öröm volt nézni, hogy segítették ki egymást a játékosaink a nehéz szituációkban.

Jegyzőkönyv:

 NB I, 29. forduló
Nézőszám: 6745
FTC-Honvéd 1-0 (1-0)
FTC: Dibusz - Dilaver, Pavlovic (Kukuruzovic, 87.), Batik, Ramírez - Gyömbér, Somalia - Lamah, Lauth (Bönig, 76.), Varga - Böde
Honvéd: Kemenes - Baráth B., Hidi, Godoy, Botka, Josip, Ignjatovic, Youla, Nagy G. (Moreno, 83.), Holender (Prosser, 76.), Ikenne-King
Sárga: Nagy G. (15.), Godoy (77.)
G.: Somalia (43.)

Végül itthon tudtuk tartani a három bajnoki pontot és ezzel, egy fordulóval a bajnokság vége előtt megszereztük az EZÜSTÉRMET, egy fokozatot előre lépve a tavalyi szezonunkhoz képest.

Soha rosszabb szezont! Kupa arany – bajnoki ezüst… szép!

Reméljük a folytatás még szebb lesz!

Hajrá Fradi!

Csépányi Balázs

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (705) Kultúra (7) Gasztronómia (539) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Életmód (1) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2788) Egészség (50) Sport (729) Szépségápolás (15) Politika (1582) Flag gondolja (36) Belföld (10) Irodalmi kávéház (537) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (312) Történelem (18) Mozaik (83) Mondom a magamét (7546) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>