Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
b18d28e84c76978a5fce85aba1858e49.jpg

Erdei Zsolt Amerikában – New York összefoglaló, indul a Philadelphiai hét

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Erdei Zsolt profi ökölvívó világbajnok első amerikai állomása New York volt, ahol pár napot eltőltött mielőtt Philadelphia felé vette volna az irányt. Madár kesztyűs edzéseit New Yorkban, egy Broadway-i edzőteremben, a New York Sport Clubban tartották, míg a délelőtti lépcsőzések a Central Park Bethesda Teraszán zajlottak.

Találkozó Magyarokkal

1. SZIKE Klub: Zsolt egyik nap New York-i Magyar Főkonzulátus, Dán Károly nagykövet úr jóvoltából látogatást tett a SZIKE Klubba. A népszerű világbajnok ökölvívót 82 magyar rajongó várta. Az este alatt bemutatkozott Lou DiBella prómóter is, aki beszélt Madárról és a tervekről. Ezt követően Zsolt köszöntötte a rajongókat, kifejezte köszönetét a Ria Ria Hungária-ért, ami egy erőteljes Ria Riát szült. Madár egy óriás kártyát kapott ajándékba, melyen a következő felirat állt: „Kedves Zsolt. Győzni fogsz a szurkolók aláírásával.
 
 
 
2. New York – Hungarian Social Network találkozó: Madár május 17-én a New York Hungarian Social Network vendége volt.  A csoport 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a New York-i magyarokat összetartsa és azoknak találkozási lehetőséget és egy társasági életet biztosítson.  Az alapító és tulajdonos Felvégi Péter - Madár gyerekkori barátja és egykori KSI-s sporttársa - által megszervezett rendezvényen egy száz fős szurkoló csoport jött össze akik örömmel és szeretettel fogadták Zsoltot és támogatásukról biztosították a kíváló sportolót a június 4-én lévő Atlantic City-ben megrendezendő meccsén.  Az eseményen megjelent Dán Károly a Magyar Köztársaság New York-i főkonzulja valamint Madár menedzsmentje, és Lou DiBella promóter is. Az esemény során, a kétszeres világbajnok eredményeinek felsorolását követően, a szervező egy tortával is kedveskedett Madár május végén tartandó születésnapja alkalmából. Zsolt a gyertyák elfújása után tortával kínálta meg a vendégeket, majd minden egyes szurkolót egy személyre szóló, dedikált képpel ajándékozott meg. Az autogram osztás után Madár elárulta a New York-i rajongóinak hogy borzasztó keményen készül az újabb amerikai erőpróbára. Azt is megosztotta, nagyon várja, hogy a közönség előtt újra bebizonyítsa a világnak, hogy méltó várományosa lehet egy újabb világbajnoki cimmérkőzésnek. 
 
Hopkins-Pascal meccsnézés
 
Erdei Zsolt már Philadelphiában van, hogy a június 4-ei Byron Mitchell elleni összecsapására felkészüljön. Azonban a megérkezést követő hétvégi szabadprogram sem telt boksz nélkül, ugyanis Madár az Erdei Team tagjaival egy hangulatos amerikai pubban, a Fox and Houndban kísérte figyelemmel a félenhézsúly két ikonjának, Bernard Hopkinsnak és Jean Pascalnak a visszavágóját.
 
 
„Még a mérkőzés előtt leginkább Pascalt mondtam volna győztesnek, de amikor elkezdte a meccset láttam, hogy „kanadai favágó” módjára akarja legyőzni ellenfelét. Hopkins azonban lelkes volt, motivált és látszott rajta, hogy iszonyatos élvezi a bunyót. A tőle megszokott viccelések is benne voltak, de persze nem egyszer lehetett nagyon komoly bírkózást, és komoly ütéseket is látni mindkettőtől. Szerintem Hopkins megérdemelten nyerte meg a világbajnoki övet.” – nyilatkozta Madár a meccset követően.
 
Philadelphiai városnézés
 
Madár rövid városnézést tett Philadelphiában. Indul a felkészülés következő hete, ahol a reggeli lépcsőzések/zsákolások mellett sparringolásra is sor kerül majd. Az étkezésre továbbra is nagy hangsúlyt fektet Klink Zoltán erőnléti edző, így a reggeli műzlit általában sushi ebéd követi, a vacsora pedig inkább zöldség, csirke, stake vagy hal.
 
 
„Sokkal jobban tetszik nekem Philadelphia, mint New York. Nem annyira zajos, kisebb léptékű, de mégis érződik rajta, hogy egy jellegezetes amerikai városban vagyunk. Bár az igazat megvallva várom Atlantic Cityt mert az óceán partján sétálgatni nagyon megnyugtató érzés, főleg ha kagylót is szedhetek. Jó formában érzem magam, és minden erőmmel készülök erre a hétre.” – nyilatkozta Madár.

Megaphone TPM Kommunikációs és Menedzsment Kft. - A Flag Polgári Magazin partnere
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (537) Belföld (10) Autómánia (61) Tereb (146) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7501) Gazdaság (702) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2778) Életmód (1) Történelem (17) Flag gondolja (36) Egészség (50) Mozi világ (440) Nagyvilág (1309) Gasztronómia (539) Politika (1582) Heti lámpás (310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>