Ma 2024 április 24. György napja van. Holnap Márk napja lesz.
b7d79f5c5da89fb7a687d67076149855.jpg

Szulejmán és a haverok

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)

Az megvan, hogy egyes magyar bölcsődékben és óvodákban fölmerült, a politikai korrektség jegyében nem tanítják többé a Gólya-gólya-gilicét.

Mert erőszakos és gyűlöletkeltő üzenetet hordoz. Mármint az a részlet, hogy a mondókában a török gyerek bántotta, inkonkrétó megvágta a madár lábát.

Miért Rigó

Ebből a szemszögből könnyen levezethető, hogy a rasszizmus és idegengyűlölet nevelésünk kezdetén része lesz az életünknek, törökgyűlöletünk például az első és alapvető kulturális élményünk. A rasszista, törökgyűlölő Móricz is megírta Mehemed című versét, amelyben a hülye török ostobaságában tehénfarkakat húzogat, és a rasszista Echo zenekar jóvoltából a hatvanas évektől már dal formájában is mérgezte a gyermekek és az őket kísérő édesapák és édeanyák egyes és kettes szülők szívét. És itt van a szintén törökgyűlölő, kortárs kortárs Kányádi Sándor, aki olyan történetekkel pusztítja a másság tiszteletét, amelynek végén az egész török udvar szultánostul részeg tivornyába fullad valahol Erdélyben.

Márpedig itt egészen más szeleknek kellene fújnia már, az oktatásban és a fejekben egyaránt, hiszen Erdogan úgy tűnik nemsokára bevezeti Törökországot az EU-ba. Ráadásul nem is igazán ő erőlteti ezt ezt, hanem egyenesen Merkel asszony ment hozzá azzal az ajánlattal, hogyha visszafogja a bevándorlást, Németország nem áll útjában a továbbiakban a csatlakozásnak. Persze, előzőleg megpróbálkozott ugyanezt egy könnyed, viszonzás nélküli kérésként előadni, de körberöhögték.

Merkel mama szokása szerint két rossz közül a harmadikat, a legrosszabbat választja.

Brüsszel is halogatja a csatlakozási tárgyalásokról készült jelentés közreadását, mert az kellemetlen lenne, talán éppen Merkel számára. A sajtó annyit kiszivárogtatott, hogy Törökország valójában inkább visszatáncolt a korábbi „demoratikus” eredményeitől, de úgy tűnik, mára ez nem is olyan lényeges probléma már. A jelentés felrója, hogy Törökország pl. semmit nem tesz az Európából Szíriába igyekvő dzsihadisták lefülelésére. Sőt, mivel Törökország nem ad menekültstátuszt, ezért a szíriaiak tömeges vándorlását továbbra sem állítaná meg. Törökország megkapná a sok eurót, megkapná az EU tagságot, és széttehetné a kezét, hogy a bevándorlás mégis folyik tovább.

A sajtó(nem)szabadság, meg a kurdok elleni fellépés már csak hab a tortán. Persze Erdogan-t sem kell félteni, aki kijelentette, hogy Törökország nélkül nincs megoldás a menekültkérdésben, és azt is belengette, hogy van még gazdasági unió a környékén, ahová csatlakozhat. Fontos leszögezni, hogy a törökök problémái a sajtószabadság terén egy kicsit komolyabbak, mint amitől rendre szívinfarktust kap a brüsszeli liberális frakció, ha Magyarország kerül szóba.

Legnagyobb szerencsénkre Magyarisztánban elkezdődött már az áthangolódás, kezdve a nagysikerű Szulejmán című érzékenyítő szappanoperától, amelyből az olyan kellemetlen részek kimaradtak, hogy pl. Szulejmán végtelen bölcsességében két fiát is kivégeztette. Szulejmánnak szobra is van már Szigetváron, mint az első olyan katonai vezető, aki belekezdett a világméretű iszlám kalifátus megteremtésébe, s amelyben kulcsszerepe volt Magyarországnak, mint olyannak, amely az útjában állt.

Tulajdonképpen akkor is tranzitországnak számítottunk…

Szulejmánt már a korában is nagyhatású vallási vezetőnek tartották, és hódításait összekapcsolták az akkori iszlám millenium világvége-várásával. Mármint, ami a Nagy Iszlám Kalifátus után bekövetkezik végrevalahára. Emiatt is vonult késő öregségében is Szigetvár ellen, s bár a győzelmet már nem érhette meg, belső szervei magyariföldben vannak eltemetve.

Így lett Szigetvárból muzulmán zarándokhely, jeléül annak, hogy idáig jutott el a világhódításban a nagy Szulejmán, s bár ez nem sikerült, Magyarország azért százötven éves baráti kapcsolatba került Törökországgal. Ez egyébként jellemző a “béke vallására”. Az elmebeteg Mahdi sírját is felkereshették egy időben a tevegelésen spórolni akaró afrikaiak Mekka helyett. Ő Szudánból kiindulva akarta megteremteni a világméretű kalifátust, ám mivel módszeresen felkoncoltak mindenkit, aki a felkoncoláson kívül máshoz is értett, majd ügybuzgalmukban felégettek mindent, amit enni vagy amiben lakni lehet, ezért később éhen döglöttek, a maradékot meg legéppuskázták a britek. Ugyanők később Mahdi sírját is felrobbantották, mert az illető mégiscsak néhány brit katona és tábornok látványos kibelezésével és megkarózásával nyerte el azt a korabeli média-sztárságot, melynek köszönhetően özönlöttek hozzá magfizikusok és agykutatók, hogy a “béke vallásának” dicsőségére felkoncoljanak és leégessenek mindenkit és mindent. Ugyanazt tolta tulajdonképpen, mint mostanában az Iszlám Állam a Youtube videóival.

Na, de ennit a történeti kitekintésen belüli történeti kitekintésről. Vissza a törökökhöz.

Üröm az örömben, hogy ezzel a törekvésükkel a Magyar Királyságot is sikerült a Habsburgok kezére juttatnia, akik ellen kezdetben harcolt. Magyarisztán nagy szerencséjére tehát van már muzulmán zarándokhelyünk is, amilyen még Berlinben sincsen. Méltán is áll a szobra ennek a középkori dzsidahista vezetőnek Zrínyi mellet, mintha a legjobb barátok lettek volna, akik együtt jártak vadkanra a közeli erdőbe.

Ha a török régészeti kutatások sikerrel járnak Szigetváron, még véletlenül se jusson eszébe senkinek hazaküldeni a maradványokat. Európának ugyanis az új kialakuló világrendben szüksége lesz az önigazoláshoz, és a kulturális kapcsolatok bizonyításához ilyesfajta, az Iszlám Kalifátus első élharcosát dicsőítő zarándokhelyre. Szigetvár Európa közepe lehet, kis ereklyeárusító standokkal, meg vízipipázókkal a Margaréta presszó helyett, reggelenként meg müezzin kongatja el a hajnali hatot.

A Szulejmán Európában folytatódik, és nálunk biztos lesz forgatási helyszín.

És akkor ehhez hozzátehetjük az IMF legújabb jelentését is, amely szerint az olcsó kőolaj öt éven belül hazavágja a szaúdi gazdaságot. És akkor onnan is megindulnak majd a népek, mert ott is lesz hatalmi átrendeződés, meg felkoncolás. Felégetés nem, mert a sivatagot még az arabok se tudják meggyújtani, pedig számtalanszor megpróbálták.

A kőolaj által felhizlalt vezetők pedig mindjárt megtalálják az ellenséget Amerikában és az EU-ban, amely gazdaságilag tönkretette, az amúgy gazdaságilag a kőolaj nélkül tökéletesen életképtelen országukat. Az a legijesztőbb, hogy a szaudiak között ténylegesen van olyan potens réteg, aki angolul jó beszél, és van is valamilyen végzettsége. Ők vannak körülbelül 18-an. Ők simán elhelyezkedhetnek Európában munkavállalóként.

A többi meg mehet Merkel kebleire csüngeni…

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Jobbegyenes (2793) Mondom a magamét (7561) Nézőpont (1) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Történelem (18) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Gazdaság (706) Sport (729) Titkok és talányok (12) Kultúra (7) Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Belföld (11) Tv fotel (65) Tereb (146) Autómánia (61) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Heti lámpás (312) Mozaik (83) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>