Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
986dc1c756739d6ed8abc1739a1bf1c5.jpg

Pedofil a neomaoista plakáton

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Egy ismert pedofil(?) tartja maga elé a cédulát. A párt arra sem ügyel, hogy legalább ne félresiklottal hirdessen.

„Nem akarok egykulcsos adót” – tartja maga előtt a táblát egy - úgy tetszik - alkoholtól elbutult asszony a maoista utódpárt kampányplakátján. Rozzant ábrázatán látszik: fogalma sincs, mi az az egykulcsos adó.

Erzsébet-utalványokért eladta arcát.

A neomaoisták nem mertek saját pofázmányukkal butaságokat hirdetni: felbéreltek nehéz felfogású választókat, tartsák maguk elé a populista szöveget. A kiszolgáltatott emberek pedig ebédjegyért dehumanizálták önmagukat.

 

„Igazi munkát, igazi fizetést.”

Egy terjedő, nem ellenőrizhető szóbeszéd szerint ismert pedofil tartja maga elé a cédulát. A párt arra sem ügyel, hogy legalább ne félresiklottal hirdesse populista balgaságait. Lehet, hogy másodszándékkal az eltévelyedésnek is hírverést akar csapni a neomaoista galeri?

„Nincs egymillióm a paksi blokkra.”

Nemrég szabadult pénzügyi csalafintaságért kapott elzárásából a cédulát maga elé emelő szerzet. Örömmel züllesztette le magát a kettősmércések lakájává, ezzel is bezsebelhet egy pogácsára valót

Utalvánnyal fizették ki, pedig pénz is lett volna.

„Sok helyről vándorolt oda a pénz, Európából nem nagyon. Ahonnan meg vándorolt, azt meg jobb, ha nem tudjuk” – mondta nagy nyilvánosság előtt egy politikai szervezet főmuftija. A nyilvános beismerést ügyészségi lépés nem követte.

Az egykori csalhatatlan pártelnök védett személy ma is.

„Összelopás” névvel indulnak újabb bizalmat kérve a sokszor becsapott emberektől. Maguk közé engedték azt is, aki egykoron hatóságot küldött „házkutatás” címén testvérének piaci versenytársára, hogy így tegye azt lehetetlenné.

Liberális őskövület is az „Összelopás” értéke.

Tan. seg. volt, de adjunktusnak füllentette magát… Elfelejtették már az emberek. Bodorítsa ő is a díszes kompániát. Ki emlékszik már arra, hogy hatalmuk csúcsán tele voltak korrupciós ügyekkel – mint ezt szövetségesük nyilatkozta róluk.

Törvényesítenék a szodómiát is.

Az újfajta barbárság hivatásos forradalmárai 2006 októberében bemutatták: a forradalmi erőszak is módszereik közé tartozik. A politikai salakot kinevezik forradalmi elitnek, és képernyőn villogtatják a liberális keményfejűeket.

Szabványuk lett a társadalomellenesség.

Politikai élősködők, élősködő politikusok zörgetnek a Parlament bejáratánál: ők adófizetői segélyezésre vágynak! Hozzászoktak a havi több milliós „költségtérítéshez”, és négy évig már koplaltak, vissza akarnak jönni.

És eregetik populista bűzbombáikat.

Már megroggyant híg velejükben a kiváltságosság tudata. Vissza akarják azt egyenesíteni. Ehhez kell a törzsi uralom, és a korrupció intézményesítése. Simon Gábor ugyan elesett, de senki nem kérdezi már: miből épült egykoron a híres tengerparti villa…

Sokaknak kell voksolni, nehogy visszatérjen a politikuskaszt rémuralma. 

Kovács G. Tibor - gondola.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Heti lámpás (310) Irodalmi kávéház (537) Gazdaság (702) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (10) Mozaik (83) Történelem (17) Szépségápolás (15) Politika (1582) Mozi világ (440) Tereb (146) Sport (729) Jobbegyenes (2778) Mondom a magamét (7501) Vetítő (30) Nagyvilág (1309) Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>