Ma 2024 április 25. Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.
Morvai Krisztina: migránsáradattal készül az EU április 8-ra

Morvai Krisztina: migránsáradattal készül az EU április 8-ra

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Megdöbbentő videó az Európai Parlament üléséről!

A magyar EP-képviselő szerint hatalmas az izgalom Brüsszelben: sikerül-e április 8-án megtörni, térdre kényszeríteni Magyarországot, s elárasztani hazánkat afrikai és közel-keleti bevándorlókkal, az Európai Unió és szövetségesei "nyílt társadalom tervének" megfelelően.

Miközben Magyarországon az ellenzéki pártok egymással versengve kicsinyítik, jelentéktelenítik a tömeges migráció, az idegenek betelepítésének veszélyét, aközben az Európai Parlamentben nap mint nap győződhetünk meg arról, hogy a migránspártiak elszántsága változatlan, s pezsgőjüket már hűtik az április 8-i magyarországi választásokra”

– áll Morvai Krisztina közleményében, aki az ügy kapcsán az Európai Parlamentben is felszólalt.

A politikus szerint minden nap vannak előterjesztett jelentések a tömeges migráció „fontosságáról”, „kedvező voltáról”, így akár naponta lehetne közzétenni a mostanihoz hasonló felvételeket.

 

Az ülésről közzétett felvételen ezúttal Thomas Mann német képviselő ad számot arról, hogy milyen fontos is lenne számukra, ha Magyarország végre abbahagyná a migránspárti előterjesztések megvétózását, és erre Morvai Krisztina reflektál, válaszol.

Az április 8-i választások tétje hatalmas. Döntsünk bölcsen, felelősségteljesen, szem előtt tartva hazánk jövőjét! Isten óvja és vezesse Magyarországot!”

– írja Morvai.

Bertha László - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (7) Gazdaság (706) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Jobbegyenes (2793) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7561) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Mozaik (83) Tv fotel (65) Egészség (50) Heti lámpás (312) Szépségápolás (15) Életmód (1) Sport (729) Nézőpont (1) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (537) Történelem (18) Politika (1582) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (11) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>